De ce nu este bine să treci numele copilului pe ghiozdan. Lucruri bine de știut

Foarte mulţi părinţi preferă să etichetez exteriorul ghiozdanului cu numele copilului, lucru care îi poate ajuta pe dascăli să știe cui îi aparține acesta. Totuşi, acest gest poate fi o greșeală!

17 sept. 2022, 13:03
De ce nu este bine să treci numele copilului pe ghiozdan. Lucruri bine de știut
De ce nu este bine să treci numele copilului pe ghiozdan. Lucruri bine de știut

De ce nu este bine să treci numele copilului pe ghiozdan. A pune numele copilului pe ghizdan poate fi util pentru profesori, dar în acelaşi timp poate crea probleme pentru copil. Astfel, toată lumea va vedea cum îl cheamă pe copil şi s-ar putea folosi de acest lucru. Mai exact, dacă cineva i se adresează pe nume, copilul ar putea crede că persoana respectivă îl cunoaște și că este în regulă să meargă cu ea sau să urce în autovehiculul acesteia!

Bani de la stat pentru elevii de liceu. Până când se pot depune cererile pentru Programul „Bani de liceu” 2022-2023 şi de ce acte ai nevoie

De aceea, este important să-ți înveți copilul că nu este nicio problemă să refuze ajutorul oferit de adulții pe care nu-i cunoaşte, dar dacă vreunul îi propune să meargă cu el undeva sau să-l atingă în mod nepotrivit, deprinde-l să spună nu, să fugă și să spună ce s-a întâmplat unui adult în care are încredere, scrie Click!.

Totuşi, pentru ca obiectele care aparţin copilului tău să fie identificate rapid, pentru a evita rătăcirea lor sau certurile între colegi, cel mai simplu mod este să notezi în interiorul ghiozdanului numele sau datele importante, astfel încât să nu fie uşor identificabil, recomandă ego.ro. Orice profesor sau părinte poate arunca o privire înăuntru, dar nu va fi vizibil pentru străini, pe stradă!

Burse pentru elevi în anul şcolar 2022 – 2023. Cîmpeanu: Un elev poate primi și 1.000 de lei pe lună

Cu siguranță, toți părinții își învață copiii să nu accepte ajutorul străinilor sau să meargă undeva cu persoane necunoscute. Totuși, este bine să avem în vedere toate aceste lucruri, pentru că o măsură de siguranță în plus nu strică niciodată.