De ce nu l-a angajat încă Tzancă Uraganu pe Irinel Columbeanu: „El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă”

Recent, Tzancă Uraganu a fost invitat într-o emisiune TV și a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu fostul afacerist de la Izvorani, dar și despre afacerea cu care vrea să dea lovitura. 

14 feb. 2024, 15:37
De ce nu l-a angajat încă Tzancă Uraganu pe Irinel Columbeanu: „El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă”
Tzancă Uraganu, atac dur la adresa lui Irinel Columbeanu: „Arătați că ați ajutat nevoiașii când aveați avere”

Tzancă Uraganu a fost impresionat de momentele grele prin care trece Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar a ajuns într-un azil de bătrâni. Manelistul l-a avut recent invitat în propria casă, acolo unde au abordat mai multe subiecte. A decis să îi întindă acestuia o mână de ajutor și i-a propus să fie șoferul lui și să îl însoțească la evenimente, însă lucrurile au căpătat o altă întorsătură.

Tzancă Uraganu: „Vorbim prin mesaje”
În urma celor mai recente declarații făcute de manelist, relația de prietenie dintre el și Irinel este menținută în continuare. Nu același lucru îl putem spune și despre oferta făcută de Tzancă, deoarece lui Irinel îi este imposibil să se implice: „Încă îi merge mintea foarte bine. Vreau să îl iau cu mine. Îmi scrie mesaje, vorbim prin mesaje. Dar, este o mică problemă. El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă. La ora 03:00 se trezește”, a declarat Tzancă Uraganu, la Xtra Night Show.

Manelistul se lansează în lumea afacerilor
Ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din industria muzicală românească, Tzancă a decis să își extindă sursele de venit și să-și asigure un trai decent și după ce va renunța la muzică. După ce și-a luat notițe, Tzancă a decis că domeniul imobiliarelor este afacerea cu care va continua să producă bani.

Irinel Columbeanu are planuri mari. Ce pregătește fostul milionar de la Izvorani: „Se va numi Apusul”

„Asta este următoarea meserie după muzică, care mă atrage și de care cred că mă voi ocupa. Eu fiind mai peste tot, am întâlnit fel și fel de oameni. Am găsit chiar oameni care sunt în acest domeniu și chiar m-au îndrumat. Mi-au făcut socoteli, ce investești, ce îți rămâne și mi s-a părut o idee bună. O să plec și eu așa, ușurel. As putea să mă asociez cu cineva dintre prietenii mei”, a adăugat acesta, pentru sursa amintită.

Întrebat ce sfat i-ar da astăzi unui om care deține foarte mulți bani, Irinel Columbeanu a spus: „Să investească în imobiliare. Consider că este o investiție de mare viitor. În plus, generează un venit constant și previzibil”.

Mulți români își cumpără astăzi o garsonieră – cel puțin – pe care o dau în chirie pentru a obține venit pasiv. În ceea ce-l privește, Irinel Columbeanu ar vrea să investească în criptomonede.

Acum nu mai am nimic. Și acum m-aș gândi să mă lansez în chestia aceasta cu monede virtuale. Nu am niciun portofoliu de monede virtuale în momentul de față, dar știu multă lume care a făcut foarte mulți bani din chestia asta. Eu acum am o pensie de aproape 2000 lei”, a mai zis Irinel Columbeanu în podcastul lui Bogdan Muzgoci.

Tzancă Uraganu vrea să-l însoare pe Irinel Columbeanu! Manelistul a dat START-ul castingului: „Orice femeie din țară care îndeplinește aceste mici condiții”

Tzancă Uraganu a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu și vrea să îl așeze la casa lui, alături de o femeie capabilă să se ridice la pretențiile fostului afacerist.

Citește și: Irinel Columbeanu, susținut financiar de fiica sa. Irinuca s-a angajat la un restaurant din Los Angeles și conduce un Mercedes 4×4: „Este chelneriță acolo”

Tzancă Uraganu vrea să-l însoare pe Irinel Columbeanu

După ce Irinel Columbeanu a rămas fără averea de peste 154 de milioane de euro din cauza unor decizii mai puțin inspirate, iar din celebra vilă de la Izvorani a ajuns să locuiască într-un azil, acesta speră să aibă mai mult succes măcar pe plan amoros. Povestea fostului milionar l-a impresionat pe Tzancă Uraganu, care a sărit în ajutorul lui, dorindu-și să îi găsească acestuia o femeie care să îi devină soție.

Am văzut niște filmulețe din astea pe internet, care arătau că domnul Irinel avea și el nevoie de ajutor. Fiecare om trece printr-o situație mai bună, mai rea și tocmai asta am vrut în special, să pot să îl ajut și eu. Am zis că vreau să îl cunosc și eu pe domnul Irinel și să facem ce putem pentru el”, a declarat Tzancă Uraganu.

Dorința lui Tzancă s-a și materializat la scurt timp. Cei doi au fost invitați de onoare în podcast-ul „Fiță cu Adiță”, găzduit în vila de lux a manelistului. Printre altele, Tzancă Uraganu a mărturisit că își dorește să găsească o femeie potrivită pentru Irinel Columeanu și chiar s-a oferit să fie naș la nuntă. Cântărețul își dorește să îl scoată pe fostul milionar din probleme și crede că o soție l-ar ajuta. Și pentru că este pus pe fapte mari, Tzancă a și făcut lista calităților pe care viitoarea soție a lui Irinel Columbeanu ar trebui să le aibă și a deschis castingul.

Eu Tzancă Uraganul mă declar naș la domnul Irinel Columbeanu și așteptăm să ne contacteze o femeie liniștită, decentă, curată… că îl vedeți pe domnul, are dânsul o vârstă, dar e țiplă, vorbim adevărul acum. Așa că apelați cu încredere, orice femeie din această țară, care îndeplinește aceste mici condiții. Deci să fie cuminte, curată, civilizată, cu caracter frumos. Domnul Irinel este de acord să o ia de nevastă. Puteți veni la întâlnire, facem preselecție. Veniți la întâlnire și eu sunt nașul. Deci nu e glumă! Vrem să găsim o doamnă ca domnul Irinel, finul, să își unească destinul cu ea. Iar noi să îi ajutăm cât putem. Vă spun 100% că i se va schimba viața în bine, dacă va găsi o doamnă care să îi placă lui. Să stea cu ea, să aibă cu cine să vorbească. Așa se va schimba total și pentru dânsul viața”, a declarat Tzancă Uragnul, în cadrul podcast-ului „Fitză cu Adiță”.

Deși a pierdut întreaga avere și a ajuns la sapă de lemn, Irinel Columbeanu nu regretă nimic. Fostul milionar știe unde a greșit, recunoscând că lăcomia l-a lăsat fără milioanele deținute. Totul a început atunci când a încercat să pună pe picioare ultima sa afacere. Fostul milionar și-a investit acolo toți banii, însă afacerea nu doar că nu a avut succesul scontat, ci chiar l-a falimentat.

Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele. Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Citește și: Obiceiurile de milionar de care Irinel Columbeanu nu se dezice. Ce pretenții are la azil: „Vrea sushi și croissante”

Irinel Columbeanu duce un trai modest după ce și-a pierdut toată averea agonisită. Anul trecut s-a mutat la azilul de bătrân, acolo unde are parte de îngrijirea de care are mare nevoie. Deși abia își permite să plătească serviciile centrului respectiv, fostul soț al Monicăi Gabor nu a renunțat la anumite obiceiuri de milionar.

Șeful azilului de la Ghermănești a spus, de curând, că mănânc ce este în meniu, dar are din când în când anumite preferințe culinare precum sushi și croissante.

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”, a mărturisit Ion Cassian.

Cât despre banii pe care îi are de dat la azil, Ion Cassian a spus: „Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”, a spus bărbatul.