Irinel Columbeanu are planuri mari. Ce pregătește fostul milionar de la Izvorani: „Se va numi Apusul”

Irinel Columbeanu are planuri mari de când s-a mutat la azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultima parte a vieții și tatăl său. A renunțat la tot, inclusiv la apartamentul dintr-un complex rezidențial în care locuia cu chirie, pentru că nu se mai putea descurca.

12 feb. 2024, 08:19
Irinel Columbeanu are planuri mari. Ce pregătește fostul milionar de la Izvorani: „Se va numi Apusul”
Irinel Columbeanu are planuri mari

Irinel Columbeanu are planuri mari. La câteva luni distanță de când a început o nouă viață la azil, fostul afacerist de la Izvorani și-a propus să mai adauge încă un volum la cartea despre biografia sa. Acesta ar face referire strict la perioada petrecută în azil și se va numi „Apusul”.

Irinel Columbeanu are planuri mari

Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea Istoriile unui vehement. Această parte a cărții, care se va numi Apusul, se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.ro.

Totodată, Irinel Columbeanu nu ne-a ascuns faptul că deși e în azil nu duce lipsă de pretendente. A fost chiar și cerut în căsătorie, doar că fostul afacerist nu vrea să mai ajungă la altar, dintr-un motiv pe care ni l-a dezvăluit în exclusivitate.

Am câteva pretendente și din România și din USA, care corespund standardelor mele. Nu vreau însă să mă mai însor niciodată. Fiindcă nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica”, a completat acesta.

Citește și: Irinel Columbeanu, scos din sărite pe internet. Fostului milionar i s-a reproșat că se face de râs cu aparițiile sale: „Ramolit ești tu, amărășteanule”

Irinel Columbeanu, idee de investiție pentru români

Întrebat ce sfat i-ar da astăzi unui om care deține foarte mulți bani, Irinel Columbeanu a spus: „Să investească în imobiliare. Consider că este o investiție de mare viitor. În plus, generează un venit constant și previzibil”.

Mulți români își cumpără astăzi o garsonieră – cel puțin – pe care o dau în chirie pentru a obține venit pasiv. În ceea ce-l privește, Irinel Columbeanu ar vrea să investească în criptomonede.

Acum nu mai am nimic. Și acum m-aș gândi să mă lansez în chestia aceasta cu monede virtuale. Nu am niciun portofoliu de monede virtuale în momentul de față, dar știu multă lume care a făcut foarte mulți bani din chestia asta. Eu acum am o pensie de aproape 2000 lei”, a mai zis Irinel Columbeanu în podcastul lui Bogdan Muzgoci.