De ce nu mai apare Şerban Huidu la TV. Fostul „cârcotaş” rupe tăcerea: „În momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge!”

Șerban Huidu a decis să nu mai apară la TV în calitate de prezentator, după ce a prezentat aproape două decenii emisiunea "Cronica Cârcotașilor", pe care continuă să o producă pentru Prima TV.

03 oct. 2022, 15:15
De ce nu mai apare Şerban Huidu la TV. Fostul „cârcotaş” rupe tăcerea: „În momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge!”
De ce nu mai apare Şerban Huidu la TV. Fostul "cârcotaş" rupe tăcerea: "În momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge!"

De ce nu mai apare Şerban Huidu la TV. „Eu fac emisiunea asta. Nu te gândi că am plecat vreodată. Nici când am plecat atunci între 2010 și 2014 nu am fost departe, tot eu făceam emisiunea. Atunci am revenit pentru că era o problemă reală, nu intru în discuții, dar era o problemă. O să vedem dacă se va întâmpla și așa pe viitor, dar deocamdată eu am demonstrat ce aveam de demonstrat. Cred că trebuie să mai demonstreze și alții. În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica”, a declarat Șerban Huidu pentru Ego.

Şerban Huidu şi Patriarhul Daniel, ipostază inedită surprinsă în urmă cu 40 de ani: „Patriarhul poate vorbi la fel de ușor despre fizica cuantică sau despre un șurub. Mulțumesc, domnule profesor!”

Fostul „cârcotaş” susţine că un bun producător trebuie să aibă experiență în televiziune și din rolul de moderator: „În principal, venind din televiziune, cunoști foarte bine problemele reale și când să apeși accelerația și când să nu apeși accelerația, să pui frână. Drept urmare e mult mai bine ca un producător să fie înainte în pielea celor pe care îi produce, e foarte bine”.

Daniel Ghiţă, atac fără precedent la Şerban Huidu: „Avem şoferul de elită Huidu, pregătit pentru ruşi, cu maşina pe străzi”

Şerban Huidu a mai dezvăluit că are o relaţie foarte bună cu colegii săi. „Nu țip la ei. Am eu alte lucruri pe care să mă enervez, să mă supăr, dar cu ei nu am fost nervos niciodată. Adică nu în genul de reproș sau cu jigniri. Nu așa se face treabă, mai ales că ai în față niște oameni care trebuie să livreze ceva, nu șaibe. Hai că pe șaibe mai pui presiune, dar în momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge”, a spus Şerban Huidu.