Ozana Barabancea, replică acidă pentru Mihai Trăistariu, după ce artistul a contestat prezența vedetei în juriul de la Eurovision! “Asta e viața, n-am cum să îi mulțumesc pe toți”

După ce a fost acuzată de Mihai Trăistariu că nu ar avea ce căuta în juriul de la Eurovision, Ozana Barabancea îi dă o replică acidă cântărețului.

08 mart. 2022, 12:12
Ozana Barabancea, replică acidă pentru Mihai Trăistariu, după ce artistul a contestat prezența vedetei în juriul de la Eurovision! “Asta e viața, n-am cum să îi mulțumesc pe toți”

Ozana Barabancea a făcut parte din juriul de anul acesta al competiției “Eurovision România”, lucru ce l-ar fi deranjat extrem de tare pe Mihai Trăistariu. Artistul care a obținut locul patru la Eurovison, ediția din 2006, a afirmat despre vedeta de la Antena 1 că nu ar avea ce căuta în juriu din simplul motiv că niciodată nu a trecut preselecțiile competiției muzicale.

Ozana Barabancea, replică acidă pentru Mihai Trăistariu

CITEȘTE ȘI: Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical! La ce alimentele a renunţat

Vedeta nu a trecut peste comentariile acide a lui Mihai Trăistariu și a ținut să-i răspundă acestuia.

„Nu contează asta, important este că eu mă simt foarte bine aici, sunt la locul potrivit. Probabil că am demonstrat foarte multe lucruri frumoase în viața mea de am ajuns aici. Acum, n-am cum să îi mulțumesc pe toți. Eu îl apreciez extrem de mult pe domnul Trăistariu, dar asta e viața”, a mărturisit Ozana Barabancea, potrivit Cancan.ro. 

Câștigător EUROVISION ROMÂNIA 2022

CITEȘTE ȘI: Ozana Barabancea şi-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară! Scandal în showbiz!

Dora Gaitanovici este aleasa publicului, dar juriul a ales pe altcineva. WRS, ultimul care a urcat pe scenă în finală, a fost alesul pentru Eurovision Torino 2022, care va avea finala pe 10 mai.  Pe locul doi s-a clasat Kyrie Mendel, iar pe trei Dora Gaitanovici.

WRS, solistul de la Eurovision, în vârstă de 28 de ani, a fost mai întâi dansator. A colaborat cu Antonia şi cu Ruby și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți artiști.

Unul dintre favoriții de la Eurovison, WRS, are o poveste interesantă de viață pentru cei 28 de ani ai săi. Interpretul piesei „Llamame”, pe numele său adevărat Andrei Ursu, a lucrat, la începuturile carierei sale în showbiz, ca dansator la „Românii au talent” și „Vocea României”, iar apoi a fost membru în trupa de băieți Shots.