De ce nu mai poate pleca Oana Lis în vacanțe: „Când îți asumi o situație, aia e! Nu înseamnă că am o viață urâtă”

Oana Lis trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei, Viorel. Acesta nu mai poate merge nici în vacanțe.

15 aug. 2023, 10:01
De ce nu mai poate pleca Oana Lis în vacanțe: „Când îți asumi o situație, aia e! Nu înseamnă că am o viață urâtă”
De ce nu mai merge Oana Lis în vacanțe

Fostul primar al Capitalei are o pensie foarte mică, iar Oana Lis abia se descurcă cu banii. Chiar dacă nimeni nu a dat vreo șansă relației lor, din cauza diferenței de vârstă, cei doi au demonstrat că iubirea lor este una sinceră și au rămas împreună și atunci când au dat de greu.

Recent, Oana Lis a mărturisit că își petrece majoritatea timpului alături de soțul ei și încearcă să-l țină cât mai mult timp alături de ea.

Citește și: Oana Lis, apariţia indecentă cu care i-a scos din sărite pe fani. „Ai o vârstă la care ar trebui să ai demnitate” FOTO

„Ne bucurăm de fiecare zi, nu plecăm nicăieri. Ne bucurăm unul de altul, așa cum suntem. Viorel nu mai merge la emisiuni, nu are voie să fie stresat cu nimic. Eu îl protejez. A mai fost invitat la emisiuni, dar nu mai poate să meargă.

Vreau ca lumea să îl știe pe Viorel așa cum era. În rest, mulțumim că vă gândiți la noi! Încerc să îl protejez. Când îți asumi o situație, aia e. Nu mă plâng pentru asta! Singurii oameni care vin să ne viziteze sunt cei de la ambulanță, de la salvare. Asta e viața, este ceva normal”, a povestit ea.

Citește și: Oana Lis, încurajată de prieteni. ”Anul trecut, Cristina Spătar voia să-și vândă aurul, că nu mai făcea față și acum e și măritată și bogată”

Aceasta a recunoscut că a renunțat la vacanțe, deoarece starea de sănătate a lui Viorel Lis este una critică, așa că trebuie să îl vegheze în permanență. Cu toate astea, se mai întâlnește cu prietenele ei și nu se plânge de viața pe care o are.

„Nu pot să plec în vacanțe, pentru că stau acasă cu Viorel. Nu înseamnă că am o viață urâtă. Oricum, mai ies cu fetele, mai merg pe la piscină, la o petrecere. E o perioadă pentru toată lumea… Mi-am asumat. Nu am nicio problemă cu asta. Vine o vreme când vrei să trăiești pentru tine, nu pentru alți”, a declarat Oana Lis, pentru playtech.ro.