De ce nu poartă Teo Trandafir niciodată costum de baie. „Eu nu mă dezbrac niciodată în viaţa asta!”

Teo Trandafir, una dintre cele mai apreciate vedete din Romnânia, a dezvăluit recent că nu poartă niciodată costum de baie. Aceasta a explicat că nu se simte confortabil să își expună corpul în public.

19 mart. 2024, 10:14
De ce nu poartă Teo Trandafir niciodată costum de baie. „Eu nu mă dezbrac niciodată în viaţa asta!”
De ce nu poartă Teo Trandafir niciodată costum de baie. "Eu nu mă dezbrac niciodată în viaţa asta!"

De ce nu poartă Teo Trandafir niciodată costum de baie. Într-un interviu acordat în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”, Teo Trandafir a explicat motivul acestei alegeri şi a menționat că se simte inconfortabil să fie expusă în acest mod și că mereu se teme că cineva ar putea să se uite la ea în mod judecător sau critic.

„Eu nu mă dezbrac niciodată în viața asta. Pe mine nu m-a văzut nimeni în costum de baie niciodată, pentru că nu simt că cineva ar fi obligat să se uite la mine”, a declarat Teo Trandafir, în cadrul podcast-ului realizat de Ilinca Vandici.

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei, Maia, de aproape 20 de ani: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine”

Întrebată de moderatoare de ce crede că cineva s-ar concentra doar pe ea în timp ce toată lumea este îmbrăcată în costum de baie la plajă, Teo Trandafir a răspuns că mereu simte o presiune și o voce interioară care îi spune că nu este suficientă.

„Dar când toată lumea e în costum de baie, de ce crezi că cineva s-ar focusa doar pe tine?”, a întrebat-o Ilinca Vandici. „Tu te uiți la mine? Nu mai bine stau eu sub umbreluță? O voce spune mereu nu e suficient, nu e suficient”, a replicat Teo Trandafir.

Citeşte şi: Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan: „Poate eu am ales pe altcineva!”

Ilinca Vandici, colega de emisiune a Teo Trandafir, a vorbit și ea despre noul lor proiect, un show monden la Kanal D2 şi a spus că este onorată să lucreze alături de Teo Trandafir și că energia dintre ele este foarte bună, spunând că se completează reciproc și se respectă reciproc.

„Am fost foarte bucuroasă și de onorată, în același timp. O știu și o admir de zeci de ani de zile pe Teo. Acest proiect este o super provocare și pas înainte pentru amândouă, pentru că niciuna dintre noi nu a avut ocazia să lucreze umăr la umăr alături de o altă femeie; mi se pare că e o completare perfectă, Teo are experiență ei, eu vin cu a mea, avem perspective comune, dar și diferite asupra lucrurilor. Cel mai important este că energia dintre noi este wow, ne respectăm, ne apreciem una pe cealaltă și suntem acolo una pentru cealaltă”, a spus Ilinca Vandici.