Mihai Trăistariu, detalii din viaţa amoroasă. De ce nu rezistă relaţiile sale: „Am avut numai puștoaice și nu era ok”

Mihai Trăistariu a oferit detalii din viaţa amoroasă şi a explicat de ce nu au rezistat relaţiile pe care le-a avut până acum. Artistul se află pe lista burlacilor de ceva timp şi, deşi îşi doreşte o parteneră de viaţă, nu poate să treacă de etapa de început.

18 mart. 2021, 14:15
Mihai Trăistariu, detalii din viaţa amoroasă. De ce nu rezistă relaţiile sale: „Am avut numai puștoaice și nu era ok”
Mihai Trăistariu, detalii din viaţa amoroasă

Mihai Trăistariu, detalii din viaţa amoroasă. Cântăreţul a vorbit mai deschis ca niciodată despre relațiile eșuate pe care le-a avut și despre cum a ajuns la despărțire, în cele din urmă.

Citeşte şi: Incendiu în apartamentul lui Mihai Trăistariu. „Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine şi uite cum se întoarce!”

Mihai Trăistariu, detalii din viaţa amoroasă

Artistul a declarat că anul trecut s-a despărțit de femeia alături de care a stat doi ani de zile, iar de atunci și până în prezent nu a mai existat nimeni. Mihai Trăistariu s-a îndrăgostit numai de “puștoaice”, iar imaturitatea lor a împiedicat ca relaţia să dureze.

Era o diferență de vârstă, am avut numai puștoaice și nu era ok, trebuia să-mi iau mai măricele, nu-mi înțelegeau programul și fuga asta a mea continuă. Ultima relatie a fost acum un an si a durat doi ani”, a spus Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu

Mihai Trăistariu

a povestit cum, în urmă cu zece ani, a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu. Vedeta se afla în plin divorţ cu Pepe, iar artistul urmărea subiectul şi o admira foarte mult. Atunci şi-a făcut curaj şi i-a trimis un mesaj scurt şi la obiect.

Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu. „Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj.

Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis: Gata, ţin minte!

Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi perimtă să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz”, a spus artistul.