Incendiu în apartamentul lui Mihai Trăistariu. „Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine şi uite cum se întoarce!”

Mihai Trăistariu are, pe lângă muzică, o serie de afaceri imobiliare. Artistul deține mai multe apartamente la malul mării, pe care, în perioada estivală, le închiriază celor care vor să își petreacă un concediu pe Litoral.

15 oct. 2020, 13:29
Incendiu în apartamentul lui Mihai Trăistariu. „Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine şi uite cum se întoarce!”

Mihai Trăistariu a avut parte de o surpriză neplăcută! Unul dintre chiriași, tocmai fratele său, l-a lăsat cu o pagubă serioasă.

Mihai Trăistariu, afectat grav de pandemia de coronavirus: „M-a călcat ca un buldozer. Aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”

Cântărețul și-a invitat fratele la mare și l-a cazat într-unul din apartamentele sale. Se pare că fratele lui Mihai Trăistariu nu a fost prea atent și a provocat un incendiu. Totul a pornit de la o cămașă care a luat foc, iar flăcările sau extins asupra mobilei de bucătărie.

Mihai Trăistariu a trăit UMILINŢA VIEŢII. A dezvăluit tot: „Am făcut pe mine!”

Deși incendiul nu a fost unul grav și a fost stins destul de repede, cântărețul s-a ales cu o pagubă serioasă, scrie Cancan.

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis „Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie”. Nu am pretenții să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a declarat Mihai Trăistariu.