De ce nu s-a căsătorit niciodată Mihai Trăistariu. Motivul invocat de artist: „Am avut eșecuri în dragoste. Ne-am despărțit, cu inelul de logodnă dat”

Mihai Trăistariu a dezvăluit de ce nu a ajuns până acum în fața altarului, cu toate că și-a dorit de mai multe ori să facă pasul cel mare.

01 mart. 2024, 18:16
De ce nu s-a căsătorit niciodată Mihai Trăistariu. Motivul invocat de artist: „Am avut eșecuri în dragoste. Ne-am despărțit, cu inelul de logodnă dat”

Mihai Trăistariu a fost la un pas de căsătorie, dar relația s-a terminat brusc. Artistul a vorbit deschis despre eșecurile lui în dragoste.

A avut mai multe relații serioase, însă nu a ajuns niciodată în fața altarului. Trăistariu a fost la un pas de căsătorie în 2009, însă relația s-a încheiat brusc, chiar după ce ea a acceptat cererea.

Citește și Așa tată, așa fiu! Ce declarații siropoase i-a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf iubitei lui, Asiana Peng

„Am avut eșecuri în dragoste de vreo 3-4 ori. Eșec înseamnă că ne-am despărțit fără voia mea. Acesta ar putea fi un eșec. Când eu am vrut să mă rup nu a fost un eșec. A fost un câștig, că așa am vrut eu. Au fost și perioade în care ele au rupt relația. În 2007 am avut o relație, în 2009 ne-am logodit. Eram gata de căsătorie, dar după o lună s-a răzgândit și ne-am și despărțit, cu inelul de logodnă dat. Acela poate a fost un eșec, dar nu am știut eu să gestionez situația și s-a pierdut din mers.

Dacă ea a simțit așa, nici nu am forțat lucrurile. Dacă ea simțea că nu e făcută să stea o viață întreagă cu mine, nu am mai simțit nici eu nevoia, chiar dacă am suferit. Am zis că nu are sens dacă ea nu vrea să trăim până la adânci bătrâneți. Ce rost avea să forțez eu nota? Am lăsat-o în pace, am suferit în sinea mea și s-a stins de la sine”, a spus Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

Mihai Trăistariu: „Am suferit la fiecare despărțire, puțin sau mai mult și m-am consolat în brațele alteia, ca să îmi treacă repede”

Mihai Trăistariu a dezvăluit că a suferit după fiecare despărțire, dar a învățat să meargă mai departe.

„Am suferit la fiecare despărțire, puțin sau mai mult și m-am consolat în brațele alteia, ca să îmi treacă repede. Asta este o lecție învățată din mers. Dacă astăzi mă despart, chiar mâine mă pot duce la o fată repede să încerc să uit. Altfel mă doare prea tare. Mă motivează să merg mai departe viața în sine. Am văzut și alte exemple, alte familii. Toți divorțează. Prietenii mei la 40 de ani toți sunt divorțați, cu copii împărțiți. Mama ține fața, tatăl ține băiatul, deci niște tâmpenii.

Noi suntem 4 frați, la tata au fost 10 frați, iar la mama 15. Eu moștenesc asta. Vreau copii mulți, dar mă bucur că nu i-am făcut, că rămâneau pe drumuri. La câte relații am rupt, cu siguranță aveam copii împrăștiați peste tot și acum trebuia să le plătesc pensia alimentară. Așa că pe undeva nu am greșit. Am procedat bine”, a mai spus Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic teribil pus de medici: „Ţi se rupe inima!”