Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic teribil pus de medici: „Ţi se rupe inima!”

Theo Rose a făcut publice problemele de sănătate cu care s-a confruntat fiul său, Sasha, în doar două luni de viață. Cu sinceritate, artista a împărtășit experiențele dificile prin care au trecut ea şi soţul ei, Anghel Damian, din postura de părinți.

01 mart. 2024, 17:00
Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic teribil pus de medici: „Ţi se rupe inima!”
Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic teribil pus de medici: "Ţi se rupe inima!"

Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. În ciuda atenției acordate alimentației și mediului în care îl expune, micuțul a suferit de gripa A și salmonella într-un interval scurt de timp. Theo Rose a mărturisit că aceste momente au fost grele, însă au încercat să le gestioneze cu umor și încredere.

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, salmonela… băi, salmonela! De unde a adunat el salmonela nu știe nici Dumnezeu! Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat salmonela, mă rog… Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e rotavirus, nu era rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur”, a dezvăluit vedeta pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Primele tensiuni între Theo Rose şi Anghel Damian. „M-am supărat pe el, mă usuc de nervi!”

După ce s-a vindecat de aceste afecțiuni, fiul său a contactat un streptococ, necesitând îngrijiri medicale de urgență. Cu toate acestea, artista se consideră norocoasă că micuțul reacționează bine la tratament și păstrează un spirit vesel.

„La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi pentru el, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo. Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a mărturisit Theo Rose.