De ce nu s-a măritat Carmen Chindriș până la 32 de ani: „Nu fug să caut. Stau şi aştept”

La 32 de ani, vârstă la care mulţi sunt aşezaţi la casa lor, Carmen Chindriş, solista Tarafului Rutenilor, nu stă cu gândul la măritiş. Provocată de Romică Ţociu, partenerul ei de la emisiunea "Te cunosc de undeva", să spună de ce nu s-a măritat până la această vârstă, Carmen a dat un răspuns scurt, dar cuprinzător: "Stau şi aştept".

19 mai 2022, 16:58

De ce nu s-a măritat Carmen Chindriș? Artista este de părere că nu trebuie să-ţi cauţi sufletul-pereche, ci să-l aştepţi căci vine la momentul potrivit. Curios referitor la viaţa personală a lui Carmen, Romică Țociu a întrebat-o direct de ce nu este măritată.

Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă”, a spus artista în emisiunea Unu la 1, dând de înţeles că nu se simte presată de ideea măritişului şi că aşteaptă ca lucrurile să decurgă natural, de la sine, fără să le forţeze.

E coadă la tine sau ai pus frână?‘, a continuat Romică Țociu.

De ce nu s-a măritat Carmen Chindriș până la 32 de ani

Ți-am zis. Un om când se căsătorește i se întâmplă”, a adăugat Carmen Chindriș, refuzând să dea mai multe detalii. Totuşi, l-a asigurat pe Ţociu că, atunci când va fi cazul, îl va invita la nuntă.

Deci nu e căsătorită. Încă n-a venit momentul”, a conchis concurentul de la Te cunosc de undeva!

Carmen Chindriș este foarte discretă cu viaţa ei amoroasă, preferând ca lumea să o cunoască doar prin prisma activităţii profesionale.

Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit. (…) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu… nu am nimic interesant de zis”, a spus Carmen Chindriș într-un interviu la Antena Stars.

Citeste si Florin Piersic Jr, dezvăluiri nebănuite: Între mine și tata există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Eu nu am avut o relație reală cu el

Cine este Carmen Chindriş

Carmen Chindriș s-a născut la Sighetul Marmației. Și-a descoperit talentul de mică și a știut că asta vrea să facă în continuare. A început să cânte de la 7 ani și a debutat ca solistă la un ansamblu de muzică populară. Deţine în repertoriu melodii în 11 limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, română, portugheză, greacă, japoneză, maghiară și rusă. De asemenea, frumoasa solistă cântă și la chitară.

Succesul exploziv pe piața muzicală a venit odată cu piesa “Ziua-n care tu m-ai sărutat”.

Dar Carmen nu este doar interpretă, ci şi compozitoare. Ea compune versurile melodiilor pe care le interpretează alături de ceilalți membri ai Tarafului Rutenilor.

Pe lângă muzică, Carmen are și câteva pasiuni neașteptate. Îi place să pescuiască și să joace fotbal.

 


loading...