Florin Piersic Jr, dezvăluiri nebănuite: Între mine și tata există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Eu nu am avut o relație reală cu el

Florin Piersic Jr. a dezvăluit că între el și tatăl său există o ruptură ce nu mai poate fi reparată.

19 mai 2022, 12:07
Florin Piersic Jr, dezvăluiri nebănuite: Între mine și tata există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Eu nu am avut o relație reală cu el

Deși toată lumea vorbește despre relația specială dintre Florin Piersic și fiul lui, mai tânărul actor a mărturisit că nu este chiar așa cum se vede.

Actorul Florin Piersic Jr. a povestit un episod consumat în timpul pandemiei de Covid-19 care l-ar marcat profund în relația cu tatăl său.

„Eu am avut în pandemie un spectacol la Zalău și am fost la cabană la el (Florin Piersic senior n.red) și am vrut să-i fac o surpriză. Când m-a văzut la poarta casei s-a blocat și a venit la mine și nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul (în semn de salut n.red), na .. pandemie. Asta cumva m-a șocat un pic, dar după aia, la un sfert de oră el stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță.

El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine… Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum, pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea „Marius Tucă Show”, potrivit Gândul.

După asta am stat și m-am gândit: „mai.. nu-mi văd copilul de un an.. dar să-i miros părul.. să bag un nas în ceafa lui, să vorbesc cu el”, a declarat Florin Piersic Jr.

„Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum. Eu nu am avut o relație reală. Îmi pare rău că spun asta. E ok. Avem o relație corectă, dar nu profundă”, a precizat Florin Piersic Jr.

Citește și Interviul de colecţie cu Florin Piersic de la România TV, lider de audienţă la televiziunile de ştiri, în seara Învierii. Maestrul i-a ţinut pe români lipiţi de ecrane timp de două ore

Citește și Motivul pentru care Florin Piersic detestă ca oamenii să i se adreseze cu „maestre”: „Tudor Arghezi mi-a explicat de ce nu trebuie să mai folosesc niciodată acest apelativ”