De ce nu se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19: Mai bine îmi taie capul

Vaccinul anti-COVID-19 a ajuns în România, iar de duminică începe vaccinare a circa 5.000 de cadre medicale. Ulterior, vor fi aduse în ţară aproximativ 10 milioane de doze de vaccin care va destinat populaţiei. Cu toate acestea, Gigi Becali a mărturisit, într-un interviu la România TV, că nu se va vaccina împotriva COVID-19.

26 dec. 2020, 09:53
De ce nu se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19: Mai bine îmi taie capul

Gigi Becali nu se vaccinează împotriva COVID-19. Milionarul a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru România TV despre pandemie și tratamentul pentru infecţia cu coronavirus.

„Nu mai scăpăm niciodată de asta, de virusul ăsta. A fost creat virusul. Nu stiu cine, l-a creat oamenii lui (ai Dracului – n.red). Eu nu-mi fac vaccinul niciodata! Niciodata! Nu mi-l fac de-as sti ca mor pe loc! Si stii de ce? Pentru ca odata cu vaccinul, imi baga placheta. „Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Ca acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Si fac si 10G, ca e lumea plina de pacat! Cand iti face vaccinul, vine si cu cipul – ti-l baga in mana sau la ceafa. Zice ca trebuie sa stie ce-ai avut, ce vaccin ti-a facut.”, a spus Gigi Becali la România TV.

Patronul FCSB a spus că nu face propagandă anti-vaccin la TV, dar că „eu nu fac (vaccinul n.red.). Dacă pui capul aici pe buturugă tai capul cu barda, întinde mâna faci vaccin! Bă taie capul, dar vaccin nu fac”.

Citeşte şi: Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică”. Ce  spune despre USR, Cioloş şi Iohannis

„Eu am dat la sute de oameni și milioane. Medicamente și la spitale. Că aduceam medicamente și nu pot să iau le-am donat la spitale, medicamente. Virusul ăsta este un fleac. Dar dacă când mi-a curs nasul sau ochii, puțină temperatură, l-am luat, pac am luat temperatură – eu nu știu, nu la oameni, e păcat. Arbidol, vitamina D3, Zinc, vitamina C – Paracetamolul, numai dacă ai temperatură. (…) Virusul asta este fleac dacă îl iei din timp. Îl oprești. Barieră, hai noroc COVID! Dacă l-ai lăsat 5-6 zile, lasă că n-am nimica, puțin aer condiționat. Nu domnule, n-am nimic, n-am covid, de parcă e rușine să ai covid„, a mai spus Becali.

Citeşte şi: Vaccinul anti-COVID-19 a ajuns la Bucureşti. Cine vor fi primii români vaccinaţi de duminică

Patronul FCSB a povestit ca mai multe rude şi prieteni s-au infectat cu COVID-19 şi pe toţi i-a ajutat.

„Eu n-am ținut cont. Unde a fost ăla bolnav, direct și fără mască ca să-l încurajez şi m-am dus și i-am dat medicament și am stat lângă el. Nu mi-e frica”, a mai spus Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali: „Mama a fost infectată cu COVID-19”. Patronul FCSB s-a testat şi el