Neti Sandu, previziuni astrale pentru 2021. Ce ne aşteaptă anul viitor: „Regulile vor fi altele”

Neti Sandu a vorbit despre felul în care astrele au prezis pandemia de coronavirus, care a început în martie 2020, dar şi despre ce ne aşteaptă în anul următor, 2021. Prezentatoarea mărturiseşte că trebuie să privim cu speranţă, deoarece în orice rău este şi ceva bun.

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 07:25
Neti Sandu, previziuni astrale pentru 2021. Ce ne aşteaptă anul viitor: „Regulile vor fi altele”

Am putea să învățăm să fim mai eficienți, mai economi, mai reținuți, mai interiorizați, să ne focalizăm pe interiorul nostru, să-l explorăm mai mult, să ne lipsim de lucrurile care sunt de paradă, de fațadă! Și uite cum într-un an cu accent pe multiplicare, 2020, noi învățăm reducția 2020 – zerourile ne învață să tăiem din tumult. Adică avem 20+20, dar de fapt avem 2(0)+2(0)= adica 4.

Dar 22 e număr maestru! Și-l putem folosi ca pe un AS în mânecă și să câștigăm partida!

În continuare urmează o reașezare, cu eforturi și consum fizic, nervos și financiar ca să clădim ceva care să fie platforma de stabilitate! Sunt restanțe de care trebuie musai să scăpăm și să avem grijă să nu ne afecteze psihic, nervos! Marte retrogradează în Berbec – zodia capului și a sistemului nervos! Și va fi în opoziție cu Balanța – zodia căsniciei și a finanțelor! Să păstrăm echilibrul! Asta trebuie să facem!

Anul viitor Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, zodia României, și ar trebui să ne găsim rostul și locul!

Saturn va păși și el în Vărsător și, împreună cu Jupiter, va crea o altă normalitate, un alt modus vivendi! Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi alta! O să fim ceva mai flexibili!

Da! Trebuie privit cu speranță! În orice rău e și un bine! Trebuie doar să-l vezi!????„, a declarat Neti Sandu pentru Protv.ro.

Citeşte şi: DIETA-MINUNE a lui Neti Sandu. Vedeta arată uluitor

Neti Sandu (61 ani), dezvăluiri despre coafura pe care o are de 25 de ani

Neti Sandu (61 ani), horoscopista de la Pro TV, se mândreşte cu aceeaşi tunsoare, de 25 de ani. Vedeta a acceptat de curând să ofere un interviu în cadrul căruia a dezvăluit povestea din spatele coafurii sale celebre.

Prezentatoarea de la Pro TV și-a lăsat părul mai lung, însă, de fiecare dată, rezultatele nu au fost apreciate, iar acest lucru a făcut-o să revină la vechea coafură care a devenit un adevărat statement.

“Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus: «Foarte bine, schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord». La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit.

I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis: «Îți stă mai bine, rămâi așa». Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine. Filat și făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băiețel mai aspru așa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect.

Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu”, a declarat îndrăgita vedetă pentru revista VIVA!.