De ce nu suportă Serghei Mizil cadourile, de Crăciun: „Eu așa am decis!”. Ce va face de sărbători celebrul pamfletar

Serghei Mizil, unul dintre cei mai acizi „analiști ai vieții cotidiene", susține că nu suportă să primească daruri de la apropiați. De-a lungul timpului și-a format anumite tabieturi de care nu se poate desprinde. 

23 dec. 2022, 16:26
De ce nu suportă Serghei Mizil cadourile, de Crăciun: „Eu așa am decis!”. Ce va face de sărbători celebrul pamfletar

Într-un interviu oferit pentru WowBiz, Serghei Mizil a explicat cum va petrece Crăciunul din 2022. Celebrul personaj a dezvăluit că nu suportă deloc aglomerația. Preferă să-și strângă în jurul mesei persoanele iubite, familia și prietenii. În acest an va sărbători la Snagov, în living, în jurul unei mese cu 20 de oameni.

„De obicei, Crăciunul eu îl petrec acasă cu prietenii și cu totă familia. Nu mergem nicăieri, mai ales că e mereu aglomerație, se calcă lumea în picioare și mie nu îmi place.

Eu am o sufragerie mare aici acasă, unde am oameni care mă servesc, îmi pregătesc și prefer să vină lumea la mine și să bem să mâncăm mai ales de Crăciun. Am o masă de vreo 20 de persoane care stă în permanență în casă și vom sta aici la Snagov cu preparate din porc, sarmale și tot ce se mănâncă de Crăciun”, a explicat Serghei Mizil, pentru sursa citată.

 

Ce cadouri oferă Serghei Mizil persoanelor dragi

 

Îndrăgitul pamfletar nu acceptă cadouri. În schimb, oferă cadouri, dar nu în stilul clasic. El preferă să ofere cele mai practice cadouri, bani cash.

„Eu am un obicei. Nu primesc cadouri și nu dau cadouri. Eu la copiii mei, la nevastă și la toată lumea le dau bani să își ia fiecare ce vrea și eu îmi iau ceva pentru mine. Am gusturile mele știu eu clar ce vreau. Dacă îmi ia ceva și nu îmi place ce fac? Am parfumuri foarte dulci, fiecare are fixul lui așa că mai bine primesc bani fiecare și își exact ce vrea și ce îi place, nu e mai corect așa?”, a mai povestit Serghei Mizil.

„Le dau o sumă și fiecare se îmbracă cu ce vrea, un lucru pe care să îl poarte. Eu așa am decis să fac cu cadourile, la familie dau bani și fiecare își ia ce vrea”, a mai punctat afaceristul.

Pentru Serghei Mizil nu există subiecte tabu. De-a lungul anului, pictorul retras din activitate a criticat restricțiile COVID, „propaganda războiului”, pe „actorașul Volodimir Zelenski” și pe „mutul Klaus Iohannis”.