De ce nu vrea să facă copii Mihai Bendeac. S-a aflat adevăratul motiv

Mihai Bendeac a reușit să iasă în evidență de-a lungul timpului datorită femeilor celebre cu care s-a iubit. Totuși, acesta nu vrea să se așeze prea curând la casa lui.

09 dec. 2022, 22:32
De ce nu vrea să facă copii Mihai Bendeac. S-a aflat adevăratul motiv

Mihai Bendeac a câștigat simpatia publicului, iar de când a renunțat la postul de jurat al emisiunii ”iUmor”, toate privirile au fost ațintite către el. Cu toate că multe femei celebre i-au trecut prin palmares niciuna nu a reușit să îl făcă pe acesta să renunțe la burlăcie și să devină tată.

De ce nu vrea Mihai Bendeac să devină tată

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a și explicat de ce nu își dorește să devină tată. Se pare că problemele intervin atunci când el trebuie să împartă locuința cu o femeie. Conform cancan, acesta nu reușește să stea în casă cu o femeie mai mult de cinci zile, deoarece ține foarte mult la intimitate și la spațiul personal. Așadar, iată cum iese automat din discuție și ideea de a deveni tată.

Mihai Bendeac a reușit să aibă în palmaresul său multe femei frumoase printre care Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia. Roxana Vancea și Mihai Bendeac au avut o relație cu mare priză la public.

Citește și: Cu ce post TV poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ar fi bomba anului pe piaţa media!

Cei doi au fost împreună destul de mult timp, iar Mihai Bendeac susținea pe atunci că este femeia alături de care se vede tot restul vieții. Cuplul părea extrem de fericit, iar surse din cadrul anturajului susțineau că motivul pentru care au ajuns să se separe a fost faptul că Mihai nu își dorea să se căsătorească. Timpul a trecut, iar Roxana Vancea și-a întemeiat femeia mult visată și are un copil. Mihai Bendeac este încă burlac, iar lucrurile nu par să se schimbe prea curând.

Citește și : O nouă lovitură pentru iUmor după plecarea lui Mihai Bendeac! Cheloo vrea să păresească masa juraților

„Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi de fapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu?”, povestea acesta în urmă cu ceva timp.