De ce Oana Ioniță nu a putut să-și schimbe numele după despărțirea de Florin Budnaru: „Este incert tot ce se întâmplă, dar eu mă consider divorțată de când am depus actele”

Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis să se despartă la începutul acestui an. Cei doi s-au căsătorit civil în 2013 și au împreună un copil, pe Maxim, de 9 ani.

25 sept. 2023, 18:38
De ce Oana Ioniță nu a putut să-și schimbe numele după despărțirea de Florin Budnaru: „Este incert tot ce se întâmplă, dar eu mă consider divorțată de când am depus actele”
Oana Ioniță, motivul pentru care nu și-a putut recăpăta numele de fată

După despărțirea de Florin Budnaru, Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a dorit să-și schimbe numele de familie și să revină la cel de fată, însă, din păcate pentru ea, nu poate face acest lucru, momentan.

„Este foarte complicat. Teoretic, pe data de 14 septembrie am primit sentința finală pe care trebuia sa o primim pe 29 mai. Din motive birocratice (grevă, vacanță). Am început cu un proces, am terminat la notar, la notar am hotărât să ne despărțim amiabil, sentința trebuia apoi să se reia în tribunal cu toate că trebuia să se finalizeze la notar, dar am ajuns la tribunal din nou. Teoretic, eu acum sunt divorțată sau căsătorită, pentru că am înțeles că s-a pronunțat divorțul pe 14 septembrie, dar trebuie să primesc o hârtie care să ateste divorțul ca eu să pot să-mi schimb numele și să redevin Ioniță Oana. Deci, este incert tot ce se întâmplă, dar eu mă consider divorțată de când am depus actele de divorț din februarie – martie”, a declarat Oana Ioniță, potrivit unica.ro.

Citește și: Oana Ioniță rupe tăcerea despre divorț. Care au fost, de fapt, motivele despărțirii: „Nu trebuie să rămâi cu un om cu care nu ești bine”

Bebelușa a dezvăluit că ruptura dintre ea și fostul partener s-a produs mai întâi la nivel psihologic, fiecare ajunând să aibă o viață proprie, separată de a celuilalt.

„S-a produs o separare a noastră pe partea psihologică, fiecare le avea pe ale lui, eu eram foarte prinsă cu școala, el era foarte prins cu Maxim, un fel de dependență majoră. Eu ușor-ușor nu mai aveam foarte mult acces la Maxim și de câțiva ani nu am simțit că am un sprijin al soțului meu, să ieșim în vacanță, să ne petrecem timp împreună ca și familie, cred eu că ruptura s-a produs ușor din detalii din lucrurile mărunte până când nu am mai văzut o ieșire decât separat.

Citește și: Oana Ioniță, dezvăluiri emoționante despre viața, după divorț și relația cu fiul său care nu mai locuiește cu ea! ”Suferința mea este destul de mare acum”

Cred că e important să existe tot timpul sentimentul de iubire și de respect al amândurora. Atunci când se rupe ceva, fara scandal evident sau certuri, ceva se produce chiar și în liniște și simți că lucrurile nu mai pot evolua în cuplu, atunci părerea mea este că ori luptă împreună pentru salvarea relației, ori divorțează”, a mai spus ea.