Oana Ioniță, dezvăluiri emoționante despre viața, după divorț și relația cu fiul său care nu mai locuiește cu ea! ”Suferința mea este destul de mare acum”

Oana Ioniță, fosta Bebelușă a Cârcotașilor, și Florin Budnaru au anunțat la finalul lunii mai că divorțează, după 10 ani de căsnicie. Imediat după separarea legală, în grija Oanei a rămas Izabel, iar Maxim a rămas în grija tatăl său, lucru care a destabilizat-o din punct de vedere emoțional pe fosta Bebelușă.

11 aug. 2023, 22:26
Oana Ioniță, dezvăluiri emoționante despre viața, după divorț și relația cu fiul său care nu mai locuiește cu ea! ”Suferința mea este destul de mare acum”
Oana Ioniță, dezvăluiri emoționante despre viața, după divorț și relația cu fiul său care nu mai locuiește cu ea!

Oana Ioniță, dezvăluiri emoționante despre viața, după divorț și relația cu fiul său care nu mai locuiește cu ea! Recent, celebra coregrafă a vorbit despre schimbările care a avut loc din viața sa, dar și despre relația cu cei doi copii ai săi.

Citește și Ce regrete are Oana Ioniță după divorț. Schimbările făcute de fiul ei, care locuiește cu tatăl: „A renunțat la înot, engleză”

Oana Ioniță, dezvăluiri emoționante despre viața, după divorț și relația cu fiul său care nu mai locuiește cu ea!

Oana Ioniță a dezvăluit că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu fiul său Maxim, care locuiește cu tatăl său.

Vedeta s-a declarat profund dezamăgită de faptul că băiatul său a renunțat la pasiunile lui, ceea ce o duce cu gândul că a fost foarte afectat de divorțul părinților săi.

„Mi-aș dori să stau mai mult cu Maxim, suferința mea este destul de mare acum pentru că știam că îl am tot timpul aici cu mine în casă. Acum timpul este mai prețios și de fiecare dată când îl văd și avem mai mult timp împreună încerc să îi dau cât mai multă atenție și dragoste.

Vara asta nu am fost singură. Am avut copiii cu mine în tabără, tocmai ne-am întors. Sufăr destul de mult pentru că trebuie să îmi împart timpul cu Maxim. Isabel stă la mine și avem un program destul de intens la sală și tocmai de aceea programul rămâne la mine. Cu Maxim, el e mai relaxat. Din păcate nu a mai  făcut activități pe vară, a renunțat la înot, engleză, chiar și activitățile de la sală nu le mai ia foarte în serios. Din păcate, probabil că prin asta trec foarte multe familii care  se despart, dar eu încerc să îi fac un program destul de activ și constant. Nu vreau să renunțe la pasiunile pe care le are!’, a declarat Oana Ioniță, potrivit click.ro.

Anul acesta, Oana Ioniță și cei doi copii ai săi au mers în Grecia, unde au petrecut o vacanță de neuitat.

„Nu ne pregătim încă de școală, vrem să ne mai bucurăm de vacanța pe care încă o mai avem, de zilele de vară care nu sunt tocmai însorite și să mai facem o ieșire împreună în 3. Am fost câteva zile în Grecia, împreună cu copiii, ne-am distrat minunat.  A fost cea mai tare vacanță pe care am avut-o. Copiii au văzut pentru prima oară marea caldă, în Zakynthos, am mâncat pește, ne-am distrat, ne-am jucat, ne-am bălăcit, a fost cea mai tare vacanță pe care am avut-o până acum și sperăm să mai facem câteva zile.

Am fost în tabăra de la Alba Iulia pe care o organizez de 7 ani consecutiv, am realizat la sfârșitul taberei și un spectacol care a concluzionat toate activitățile și cusurile pe care le-am făcut. Am avut în fiecare seară petrecere tematică, DJ, foc de tabără art&craft, am tăiat și decorat tricouri, ne-am distrat cât s-a putut de mult și am socializat. Maxim a stat cu încă 2 băieți dansatori și balerini cu care s-a simțit foarte bine, Isabel  cu alte fetițe, adică fiecare au fost pe cont propriu și s-au ocupat de programul destul de intens pe care l-au avut, ceea ce i-a motivat și i-a făcut să fie mult mai asumați în program. Exact asta mi-am și dorit, să fie independenți și să se poată descurca singuri. Eu am fost  oricum alături de ei și de toți copiii care au participat la tabăra de vară și la anul o voi organiza din nou”, a mai spus Oana Ioniță.

Citește și Motivul pentru care fiul Bebelușei Oana Ioniță nu vrea să locuiască cu ea: „Am simțit puțin cam târziu că mă îndepărtez de Maxim”