Oana Ioniță rupe tăcerea despre divorț. Care au fost, de fapt, motivele despărțirii: „Nu trebuie să rămâi cu un om cu care nu ești bine”

Oana Ioniță rupe tăcerea despre divorț. Bebelușa și tenorul Florin Budnaru au șocat pe toată lumea după ce au anunțat că s-au despărțit după zece ani de căsătorie. Au împreună doi copii, o fată, care locuiește cu vedeta și un băiat, care locuiește cu tatăl.

18 aug. 2023, 12:36
Oana Ioniță rupe tăcerea despre divorț. Care au fost, de fapt, motivele despărțirii: „Nu trebuie să rămâi cu un om cu care nu ești bine”
Oana Ioniță rupe tăcerea despre divorț

Oana Ioniță rupe tăcerea despre divorț. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a comentat foarte mult pe acest subiect, ei bine, acum, Bebelușa s-a decis să vorbească deschis despre acest subiect, care a afectat-o foarte mult, însă acum este foarte bine.

Citește și: Ce regrete are Oana Ioniță după divorț. Schimbările făcute de fiul ei, care locuiește cu tatăl: „A renunțat la înot, engleză”

Oana Ioniță rupe tăcerea despre divorț

Am fost foarte rău acum un an. Acum sunt foarte bine. Rău în sensul c-am avut o ușoară depresie, nu știam ce să fac, în ce direcție s-o iau, dacă e corect sau nu. Decizia a fost a mea și mi-a luat un an de zile să depun actele. Am simțit că nu mai am parte de aceeași iubire, intrasem într-o rutină și nu mai găseam acea plăcere de împreună.

Plăcerea de a trăi viața la maximum împreună. Eu eram foarte implicată la sală și cu activitățile mele, Florin cu casa, cu Maxim. Ne-am mutat în casă nouă în pandemie, o perioadă în care multe cupluri s-au redescoperit împreună. Unii au descoperit lucruri bune, alții au văzut că nu pot coexista. Florin era ok, am fi putut să continuăm așa toată viața. Dar atâta timp cât nu simt acea implicare din partea partenerului meu de viață, mai bine singură.

Da, munceam aproape 12 ore pe zi și am simțit că nu am suficient suport din partea lui. Se preocupa de copii, de casă, dar eu am considerat că nu e suficient. Nu, m-a lăsat să mă duc să-mi fac orele și programul, doar că nu mai avem noi un program, ca și familie. Un program de vacanțe, de ieșit, de mers la film. Simțeam că am nevoie de altceva.

Am insistat să mergem și la psiholog, doar că el nu este foarte deschis pe partea asta. N-a fost vorba de altcineva, că el ar fi avut o aventură sau că eu aș fi cunoscut pe altcineva. Sunt oameni care, la un moment în viață, chiar și după foarte mulți ani, își găsesc alt drum.

Partea cea mai grea a fost când am luat decizia, m-am gândit la copii și la faptul că nu vreau să distrug armonia din familie. Dar simțeam că totul este foarte static și nu se mai întâmpla nimic cu viața noastră„, a declarat Oana Ioniță, pentru Okmagazine.ro.

Bebelușa este deschisă unei noi povești de iubire și speră că și fostul soț simte la fel ca ea, pentru ca lucrurile să se așeze frumos în viața lor, iar copiii să nu fie afectați de această situație. Vedeta a mai dezvăluit că nu îi pare rău de această decizie, pentru că nu se mai simțea bine în căsnicia ei.

Cred că lucrurile se vor așeza, în timp. Sper să-și găsească și el pe cineva care să fie alături de el așa cum își dorește el și sper ca și eu, la un moment dat, să-mi reconstruiesc viața. Momentan suntem la început.

Mă gândesc că dacă mă vor vedea fericită, împlinită și plină de viață, și lor le va fi bine. Eu am și experiența vieții lângă mama mea, căreia i-am spus că mi-ar fi plăcut să divorțeze de tata când aveam eu zece ani. Mi-ar fi plăcut să-și trăiască și ea viața într-o anumită formă. Nu trebuie să rămâi toată viața cu un om cu care nu ești bine.

Am rămas cu ideea că mama putea să divorțeze când eu aveam zece ani în loc să se chinuie toată viața. Mi-aș fi dorit ca mama să fie fericită și cred că așa gândesc și copiii mei. Cred că vor fi fericiți cu mine fericită și cu tatăl lor fericit. Eu mi-aș mai fi dorit încă un copil, de exemplu, dar Florin nu„, a mai mărturisit Bebelușa.