De ce părinții nu ar trebui să lase nimic copiilor în testament. O avocată a dezvăluit motivele

O avocată spune că alegerea preferată pentru părinți este aceea de a nu lăsa nimic în testament copiilor, însă cu anumite condiții! Află toate detaliile mai jos.

05 feb. 2024, 10:49
De ce părinții nu ar trebui să lase nimic copiilor în testament. O avocată a dezvăluit motivele

O avocată din SUA explică de ce părinții ar trebui să nu își treacă copiii în testament și ce ar trebui să facă în schimb.

Citește și Jurnalista Cristina Herea s-a căsătorit! Cine este celebrul avocat căruia i-a spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă

Poate că sună dur, dar nu este despre a-i exclude pe copii din testament, lăsând totul câinelui.

Mai degrabă, avocata specializată în protecția financiară, Brittany Cohen, explică doar că testamentul nu este de fapt cel mai bun mod de a lăsa copiilor averea.

Într-un clip postat pe TikTok, avocata Cohen explică ce alte așa zise mișcări financiare comune sunt interzise, și ce ar trebui să facă în schimb părinții.

Asta înseamnă să-i excludeți din testament, dar nu în felul în care ați crede.

„În schimb, aș lăsa totul într-un fond, iar copiii mei să fie numiți beneficiari ai acestuia”, explică Cohen.

Un fond este un aranjament legal care stabilește cum pot fi folosite activele în timpul vieții unei persoane, precum și cui și cum ar trebui să fie transmise după moartea acesteia.

De obicei, oamenii le privesc strict ca pe ceva specific pentru cei foarte bogați, dar ele sunt de fapt aranjamente legale simple, aplicabile chiar și unor active minime, precum o mașină și o casă.

Și, spre deosebire de testament, ele protejează activele de multe forme de impozitare, contestații ale testamentului din partea membrilor familiei și alte probleme comune ale moștenirii.

Pe scurt, dacă doriți să vă asigurați că activele ajung unde doriți, cu cât mai puțină agitație, puneți-le într-un fond, nu doar în testament.

Niciodată să nu puneți copiii beneficiari ai asigurării voastre de viață.

„În schimb, aș constitui un fond viabil și l-aș desemna drept beneficiar al conturilor mele de asigurare de viață”, spune Cohen, ”și apoi aș numi copiii mei beneficiari ai fondului”.

Ce este un fond viabil

Un fond viabil este un tip specific de fond care acoperă modul în care activele voastre trebuie gestionate în timp ce sunteți încă în viață, dacă intrați în incapacitate sau dacă muriți.

Cuvântul ”viabil” înseamnă că acesta poate fi modificat în orice moment până la moartea voastră.

Plasarea asigurării de viață într-un fond, în loc să numiți direct copiii drept beneficiari, va proteja plățile de asigurare de viață de multe forme de impozitare.

Oamenii fac adesea acest lucru crezând că vor evita ca locuința lor să ajungă la succesiune.

Din păcate, nu funcționează așa, și aici din nou, avocatul recomandă un fond viabil pentru a vă asigura că locuința voastră ajunge la persoanele pe care doriți să le primească, fără a trece prin sistemul succesiunii.

Asta înseamnă să vă ocupați de proprietatea voastră înainte de a muri, desigur, dar să o faceți în modul corect cu fonduri, care, după cum explică Cohen, ”evită succesiunea în instanță astfel încât ei să nu fie nevoiți să-și petreacă timpul, energia și banii inutil la tribunal pentru a deveni proprietari ai activelor pe care doriți să le moștenească”.

@brittanycohen_attorney Don’t put your assets in the name of your children #assetprotection #estateplanning #fyp #foryourpage #momsoftiktok #kidsoftiktok #financialfreedom ♬ original sound – Brittany Cohen

Citește și Dragostea nu are vârstă! Saveta Bogdan, dezvăluiri incendiare la 77 de ani despre iubitul avocat

Printre altele, în Statele Unite, cu ajutorul unui avocat, înființarea unui fond costă în mod obișnuit între 1.500 și 2.500 de dolari, o sumă relativ mică de plată pentru a vă asigura că cei dragi sunt susținuți financiar cum doriți.