De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. A recunoscut după 20 de ani: „E o problemă serioasă”

De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. În urmă cu foarte mulți ani, fostul prezentator și-ar fi dorit ca artista să plece din viața fratelui său, potrivit vehiculațiilor făcute.

01 feb. 2023, 08:44
De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. A recunoscut după 20 de ani: „E o problemă serioasă”
De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu

De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. Cântăreața a explicat recent, într-un interviu, cum a fost primită în familia fostului om de televiziune. A mărturisit că femeia pe care o regretă cel mai mult este fosta soacră, plecată în altă lume la doar 59 de ani, care i-a fost mereu alături.

Citește și: Şerban Huidu rupe tăcerea despre relaţia cu „bebeluşa” Ioana Petric. „Era foarte apropiată de mine!”

De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu

Am o relație tare frumoasă cu socrul meu și mă bucur că încă de la început am găsit sprijin la el ori de câte ori am avut nevoie. Cu siguranță lucrurile ar fi stat la fel și cu mama lui Vlad dacă ar mai fi fost printre noi. A fost o femeie extraordinară de la care am învățat enorm de multe lucruri, deși viața nu ne-a dat prea mult timp împreună. Nu cred că și-au dorit niciodată mai mult decât ca băiatul lor să fie fericit și n-a fost niciun moment în care să mă facă să cred că n-aș putea fi eu femeia de la brațul fiului lor.

Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”, a spus Giulia.

După aproape 20 de ani, Șerban a dezvoltat subiectul și a venit cu o explicație amplă. Când a fost vorba ca Vlad să se căsătorească, era îngrijorat, așa cum a spus și Giulia, ca Vlad să nu dea greș și să sufere.

Șerban a spus că au avut o discuție serioasă în care el i-a spus „Frate, e o problemă serioasă și știm că e serioasă. Iar dacă e serioasă, fă-o!”, a mărturisit Huidu.