De ce s-a luptat Gigi Becali cu nămeţii: Nu a putut să stea deoparte

Gigi Becali a povestit la România TV ce l-a determinat să-i scoată pe cei din Vrancea şi Buzău din nămeţi. Invitat la emisiunea "România de poveste", europarlamentarul a spus că pur şi simplu nu a putut să stea deoparte când toţi acei oameni erau prinşi sub zăpezi de 5 metri.

RomaniaTV.net
19 feb. 2012, 07:15
De ce s-a luptat Gigi Becali cu nămeţii: Nu a putut să stea deoparte

Gigi Becali spune că hotărârea de a pleca să-i scoată din nămeţi pe oamenii din Vrancea a luat-o dintr-odată.

La 9 seara m-am hotărât, am dat telefoane pe la firmă… că nu-s mecanicii, că e frig… Bă, acum antigel la wolle, sculaţi tot, tot, că vă dau afară„, a spus Becali.

Cât despre despre cei care spun că prima dată s-a curăţat drumul spre cârciumă, Becali spune că în unele cazuri aşa s-a întâmplat, dar încearcă să-i scuze pe săteni.

Te duci în toate locurile astea, te cruceşti… ziceau că au făcut drumul la cârciumă prima dată… da, aşa au făcut… dar ce să faci? Stai toată ziua în casă? Te duci acolo să stai de vorbă„, a mai povestit Gigi Becali.

Deşi a făcut totul pentru sufletul său, Becali crede că e posibil să fi câştigat şi ceva capital politic de pe urma acţiunii sale

Au fost zece utilaje care au lucrat, voluntari cazaţi la hotel şi tone de mâncare pentru sinistraţi. Becali nu ştie cât l-a costat deszăpezirea. Nici nu contează, spune el.