De ce s-a sinucis milionarul din Ploieşti. Fiica lui Doru Morcovescu vine cu explicaţii

Fiica milionarului din Ploiești care s-a sinucis lămurește misterul morții acestuia. Alexandra Morcovescu recunoaște ca tatal sau suferea de ani de zile de depresie. Anchetatorii iau în calcul pista sinuciderii, deși afaceristul nu a lăsat niciun bilet de adio.

30 dec. 2022, 16:58
De ce s-a sinucis milionarul din Ploieşti. Fiica lui Doru Morcovescu vine cu explicaţii

Milionarul Doru Morcovescu, un om de afaceri cunoscut din județul Prahova, a găsit mort, joi după-amiază, într-o cameră a hotelului pe care îl deținea la Ploiești. Doru Morcovescu avea 60 de ani şi deținea mai multe hoteluri în Ploiești și la Slănic Prahova. Averea sa este estimată la aproximativ 140 de milioane de euro.

Doru Morcovescu nu a lăsat nici un mesaj apropiaților prin care să-și explice gestul extrem. Fiica sa, Alexandra, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spune că tatăl său suferea de depresie.

„In aceste momente grele pentru familia mea, doresc sa solicit intregii prese, careia ii multumesc ca ne este alaturi in aceste momente grele, sa transmita opiniei publice informatii corecte despre trecerea in nefiinta a tatalui meu. Prin urmare, fac urmatoarea precizare. Tatal meu NU s a sinucis din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnalistilor care au facut speculatii in acest sens sa rectifice stirea.

In realitate, tatal meu a fost un om curajos care, in 30 de ani de activitate, in domeniul HORECA, nu s-a dat niciodata batut, din contra a luptat si a construit o afacere care ii va purta amprenta multi ani de acum incolo. Si au fost destule situatii grele, tinand cont de starea economica a tarii in care traim.

As dori sa se inteleaga foarte clar faptul ca tatal meu suferea de mai multi ani de depresie, generata de alte boli, acesta fiind momentul de slabiciune care, din pacate pentru familia noastra, a dus la aceasta grea pierdere. Va rog respectuos sa tineti cont de aceasta precizare in memoria tatalui meu.”, a scris Alexandra Morcovescu.

Inna e în doliu! Sărbători cumplite în familia cântăreței. „Odihnește-te în pace. Te iubim!”

Surse apropiate familiei spun că acesta nu avea datorii și ducea o viață liniștită alături de soție și cei doi copii, cu toate că există zvonuri potrivit cărora Doru Morcovescu avea probleme financiare.

Reacţia fiicei lui Doru Morcovescu vine după ce mai multe voci au spus că omul de afaceri a apelat la acest gest extrem pentru faptul ca avea foarte multe probleme, inclusiv financiare. Daca in 2010 era in topul milionarilor, în  ultima perioada ar fi pierdut mai multe proprietati si s-ar fi imprumutat la camatari.