Inna e în doliu! Sărbători cumplite în familia cântăreței. „Odihnește-te în pace. Te iubim!”

Inna și familia ei au parte de sărbători triste în acest an. Bunica artistei s-a stins din viață, iar întreaga familie trece prin momente dificile.

29 dec. 2022, 09:54
Inna e în doliu! Sărbători cumplite în familia cântăreței. „Odihnește-te în pace. Te iubim!”

Inna a avut o relație cu adevărat specială cu bunica ei. Se înțelegeau de minune, se comportau ca două bune prietene, iar vestea trecerii în neființă a venit cu un șoc uriaș pentru cântăreață.

Citește și Inna, primul artist român pe scena festivalului Tomorrowland. A cântat în fața a 200.000 de oameni

Artista a împărtășit și cu fanii acest moment greu prin care trece. „RIP …. Cea mai tare bunică din lume! Te iubim!”, a scris ea pe Instagram și a postat și o fotografie în care apare alături de bunica ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Nu e prima dată când Inna o arată urmăritorilor pe bunica sa. Era un personaj cunoscut pe rețelele sociale ale cântăreței, iar fanii o răsplăteau de fiecare dată cu o mulțime de aprecieri.

Ce face Deliric în timp ce Inna plânge după bunica ei

În timp ce Inna își plânge durerea pe internet, partenerul său, Deliric, nu dă dovadă de empatie deloc. Rapperul a postat pe Instagram, în același timp, o fotografie mai veche în care apare alături de prietenii lui mirosind o bucată de marijuana.

Citește și Inna a dezvăluit secretul siluetei sale! Iată cum reușește artista să se mențină în formă

Deliric și-a adus aminte de vremurile demult trecute, din adolescență. „Crăciun 2002. Împodobeam bradul cu prietenii”, a scris el.

Inna și Deliric sunt împreună de mai mulți ani, iar relația lor pare să meargă tot înainte. În 2020 și-au făcut relația oficială, însă apropiații spun că formează un cuplu de mai multă vreme. „Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling. Trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția. Deliric e bine, e ocupat cu proiectele lui. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, spunea Inna despre relația cu Deliric în urmă cu ceva timp.