De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Bărbatul a vrut să joace la două capete, dar diva s-a prins imediat: „Nu mai există cale de împăcare”

Noi detalii ies la iveală despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Afaceristul se alfa în brațele altei femei, la trei zile de la separare.

09 oct. 2023, 11:30
De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Bărbatul a vrut să joace la două capete, dar diva s-a prins imediat: „Nu mai există cale de împăcare”
Gani Bădălău ar fi părăsit-o pe Bianca Drăgușanu pentru altă femeie

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc timp de trei ani, dar, în urmă cu doar două săptămâni, cei doi au decis să se despartă definitiv.  Afaceristul ar fi vrut să joace la două capete și a dat vina pe iubita lui pentru ruptura dintre ei, spunându-le prietenilor săi că este geloasă fără motiv.

Citește și: Scandalul dintre Gabi Bădălău și fosta soție continuă. Ce acuzații își aduc de această dată: „O tot rog pe Claudia, pentru binele copiilor”

Chiar dacă părea că traversau o peroadă extrem de fericită, lucrurile nu erau atât de roz între ei. Fosta asistentă TV îi era alături iubitului său, care trece prin momente dificile, acesta fiind cercetat de DNA. De dragul lui, ea a renunțat la a mai ieși din țară, pentru că afaceristul avea interdicție să părăsească România.

Brusc, cei doi au decis să se despartă și între ei nu mai pare a fi vreo cale de împăcare. Gabi Bădălău a vrut să joace la două capete, dar Bianca Drăgușanu l-a prins. Aceasta a fost informată, potrivit apropiaților celor doi, că doar la trei zile de la despărțire, bărbatul era deja în brațele altei femei.

„Gabi s-a afișat cu o altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște”, a declarat o persoană apropiată celor doi, pentru Cancan.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu refuză să mai vorbească și să-i mai pronunțe numele fostului iubit, Gabi Bădălău o dă la întors pentru a nu pierde orice șansă mică de a se împăca cu aceasta. El a declarat că a fost doar cu cei doi copii la nunta care a avut loc în locația familiei sale din Bragadiru și că, în acest moment, nu există cineva în viața sa: „Am fost doar cu copiii la acel eveniment. Sunt singur, nu am pe nimeni”.

Bianca nu mai este disponibilă să-l ierte pe Bădălău sau să-i mai dea acestuia vreo șansă. Vedeta l-ar fi blocat peste tot.

„L-a blocat peste tot. Între ei nici măcar comunicare nu mai există”, a declarat aceeași sursă.