Scandalul dintre Gabi Bădălău și fosta soție continuă. Ce acuzații își aduc de această dată: „O tot rog pe Claudia, pentru binele copiilor”

Scandalul din Gabi Bădălău și fosta soție continuă. Chiar dacă au divorțat, cei doi nu pot îngropa securea războiului, astfel că tensiunile și certurile dintre ei sunt aproape la ordinea zilei. Acum, s-au dat reciproc în judecată, după ce artista a decis să-i ceară o procură afaceristului, pentru a-i duce pe copiii lor, în vacanță. 

26 sept. 2023, 15:09
Scandalul dintre Gabi Bădălău și fosta soție continuă. Ce acuzații își aduc de această dată: „O tot rog pe Claudia, pentru binele copiilor”
Scandalul din Gabi Bădălău și fosta soție continuă

Scandalul din Gabi Bădălău și fosta soție continuă. „De trei ani de zile, patru ani, de când ne-am separat, eu o tot rog pe Claudia, pentru binele copiilor, să ne dăm o procură reciprocă pe un an de zile pentru a călători cu copiii, atât eu, cât și ea. Eu de fiecare dată când am călătorit cu copiii am călătorit eu, cu părinții mei, sora mea și soțul ei.

În anii care au trecut i-am dat și eu procură, mi-a dat și ea, într-o anumită perioadă, în care pe ea o apucau crizele și nebuniile, și nu îmi dădea procură. Am dus-o în fața instanței, mi-a dat instanța un document: suplinire de procură a unuia dintre părinți, pentru a putea să plec din țară. La autorități, prezinți la judecătorie această ordonanță și poți să pleci din țară.

Claudia a făcut contestanție și la aceast lucru, deși eu voiam să plec cu copii, dar până la urmă am plecat. Cu bune, cu rele, copiii au avut privilegiul de a se plimba și cu mine, și cu ea„, a spus Gabi Bădălău, pentru Spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit din nou. Bianca: „Da, e fostul meu”/ Bădălău: „Au fost trei ani frumoşi, nu vă aşteptaţi la mizerii!”

Scandalul din Gabi Bădălău și fosta soție continuă

Gabi Bădălău se află sub control judiciar, motiv pentru care nu are voie să iasă din țară în tot acest timp. Cu toate astea, bărbatul susține că există o cerere care îi permite să părăsească țara pentru câteva zile, dacă este vorba de problemele de sănătate sau de vacanțe cu copiii.

În ultima perioadă, de vreo șase luni, eu sunt sub control judiciar, implicat dreptul de a părăsi țara. Am discutat cu Claudia și i-am explicat omenește, eu la judecătorie unde am acest proces cu controlul judiciar, în afară de termenul acesta de 60 de zile pe care mi-l dau la judecătorie, eu mai pot depune niște cereri.

Mă duc și spun că vreau să plec din țară într-o anumită perioadă, dau toate detaliile legate de cazare, avion, iar judecătorul e posibil să mă lase, sunt niște cereri intermediere. În perioada asta de șase luni i-am dat Claudiei două procuri să plece cu copiii, una în Germania și una în Turcia.

Procura pentru Turcia a fost chiar pe programul meu, pe vacanța de vară când copiii trebuiau să petreacă cu mine, dar m-a sunat prietena Claudiei, nașa unuia dintre copii, că mă roagă că a luat niște bilete și să-i las pe copii să meargă„, a mai precizat Gabi Bădălău.