De ce să bem ceai de usturoi în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Lidia Fecioru dezvăluie efectele magice ale băuturii

Lidia Fecioru a dezvăluit efectele miraculoase pe care le are ceaiul de usturoi asupra sănătăţii. Acesta trebuie consumat în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

17 sept. 2022, 19:49
De ce să bem ceai de usturoi în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Lidia Fecioru dezvăluie efectele magice ale băuturii

De ce să bem ceai de usturoi. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că această licoare îmbunătățește circulația sângelui și ajută la buna funcționare a creierului. De asemenea, face minuni şi în cazul celor care vor să slăbească.

De ce să bem ceai de usturoi. Lidia Fecioru: „Vor funcționa mai bine rinichii, vom dilua sângele şi vom scădea nivelul de zahăr din corp”

Citeşte şi Brânza care reduce riscul de a face cancer. Consumată zilnic, aceasta face minuni pentru sănătate

Potrivit bioenergoterapeului, ca să ne putem bucura de efectele magice ale ceaiului de usturoi, trebuie să consumăm această licoare în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, timp de cinci săptămâni.

”Se folosesc doi căţei de usturoi și un pahar cu apă fierbinte. Tăiem mărunțel usturoiul, îl punem în apă și îl lăsăm 15 minute cu un capac pe el până se răcește, amestecăm bine, îl strecurăm și apa aceea o bem dimineața pe stomacul gol, la prima oră.

Vor funcționa mai bine rinichii, vom dilua sângele, vom scădea nivelul de zahăr din corp, vom avea oasele mai puternice. Ni se va îmbunătăți vederea pentru să ce îmbunătățește circulația. Creierul nostru va funcţiona ca un ceas, o să și slăbim și este și foarte bun pentru paraziţi.

Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie, după gust, şi puțină miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai, dimineața. Are aceleaşi efecte”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Citeşte şi De ce nu ar trebui să aruncăm sâmburii de vișine. Lidia Fecioru, despre beneficiile lor miraculoase