De ce să încălzești gresia și faianța cu un uscător. De trucul acesta sigur nu știai

De ce să încălzești gresia și faianța cu un uscător? Ei bine, cu toate că pare ciudat și atipic acest lucru, acest truc a devenit chiar viral printre gospodinele de rând.

27 oct. 2022, 17:35
De ce să încălzești gresia și faianța cu un uscător. De trucul acesta sigur nu știai

De ce să încălzești gresia și faianța cu un uscător? Atunci când vorbim despre curățenie e bine să ținem cont de toate trucurile pe care le întâlnim pentru a ne simplifica munca. Gresia și faianța, fie că vorbim de baie sau de bucătărie necesită o îngrijire aparte, mai ales că se pot aduna foarte multe bacterii.

De ce să încălzești gresia și faianța cu un uscător?

Cu siguranță poate părea ciudat, însă e foarte important să încălzim gresia și faianța cu un uscător. Dacă încălzim gresia și faianța cu un uscător, acestea se vor încălzi. Sub această acțiune a aerului cald, murdăria se poate îndepărta mult mai ușor, din acest motitiv acest truc a devenit tot mai viral printre gospodine. Foarte important este să știm atunci când dorim să curățăm gresia și faianța să folosim produse cât mai naturale. Pentru a curăța eficient și cât mai rapid putem folosi oțetul. Tot pentru a curăța gresia și faianța se mai recomandă și soluția de geamuri, în cazul în care are un smalț lucios.

Cum să cureți rapid baia. Trucuri de mare folos

Când vorbim despre baie, atunci igiena trebuie să fie la loc de cinste, mai ales că se adună o mulțime de bacterii. Atunci când te apuci de curățenie în baie trebuie să ții cont de anumite aspecte. Primul lucru este să îți pregătești spațiul de lucru. Mai exact, trebuie să îndepărtezi toate obiectele din încăpere. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este să cureți mereu de sus în jos. Strânge panzele de păianjen formate in colțuri, lângă tavan, mătură sau aspiră praful de pe pereți. La final, șterge podeaua. Foarte important este să cureți resturile de săpun și de calcar. Pentru aceasta ai nevoie de o lavetă. Nu uita să dezinfectezi suprafața pentru o mai bună igienă. Și chiuveta este important să o dezinfectăm, mai ales că majoritatea bacterilor se depun acolo.

Citește și:Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului. Cine îi „mănâncă” banii artistei

Citește și: Ce dieţă ţine Anna Lesko. Are 43 de ani şi arată impecabil: „Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an”