De ce să îți pui scorțișoară pe frunte. Obiceiul neobișnuit are efecte surprinzătoare

Un obicei nou și neobișnuit a stârnit curiozitatea amatorilor de trucuri spirituale prin intermediul ingredientelor naturale. De această dată este vorba despre scorțișoară, un condiment des folosit pentru a da gust diverselor preparate.

04 nov. 2023, 22:19
De ce să îți pui scorțișoară pe frunte. Obiceiul neobișnuit are efecte surprinzătoare
De ce să îți pui scorțișoară pe frunte. Obiceiul neobișnuit are efecte surprinzătoare

Scorțișoară pe frunte, așa sună noul truc de care este toată lumea curioasă. Este un truc simplu, surprinzător, dar care ascunde o veche însemnătate provenită din arta Feng-Shui, ce promite atragerea norocului și a prosperității.

Citește și: Rețetă de prăjitură pufoasă cu mere și scorțișoară. Iată cum să o prepari la tine acasă

Scorțișoară pe frunte pentru o viață plină de belșug

Acest ritual,care a stârnit curiozitatea multora din cauza felului său neobișnuit, este bazat pe principii energetice și tradiții antice și poate aduce beneficii semnificative pentru cei care aleg să îl încerce. O componentă cheie în gastronomie, fiind unul dintre cele mai preferate condimente, scorțișoara este și un important element în Feng-Shui, utilizat într-un ritual cel puțin interesant.

Scorțișoara a fost de mult timp apreciată pentru aroma sa distinctivă și pentru gustul pe care îl conferă diferitelor preparate. Cu toate acestea, specialiștii Feng-Shui susțin că acest condiment are și proprietăți energetice remarcabile. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a beneficia de proprietățile sale unice este să vă puneți scorțișoară pe frunte. Bineînțeles, nu este chiar atât de ușor, pentru că nu este vorba despre o fărâmă din acest condiment pentru ca procesul să fie desăvârșit.

Acest ritual se bazează pe principiile Feng-Shui, care subliniază conexiunea dintre mediul înconjurător și energia noastră. Scorțișoara, cu aroma sa puternică și calitățile sale unice, poate ajuta la echilibrarea acestei energii și la atragerea bunăstării financiare. Pentru a beneficia de acest truc, trebuie să urmezi îndrumările specialiștilor și să respecți ritualul cu atenție.

1. Alege o scorțișoară de bună calitate, fie sub formă măcinată, fie sub formă de baton proaspăt. Ambele opțiuni sunt eficiente, așa că alege cea care ți se pare mai comodă.

2. Dacă alegi scorțișoara măcinată, amestec-o cu o cantitate mică de apă sau ulei de cocos pentru a obține o pastă netedă. Dacă preferi batonul de scorțișoară, masează ușor fruntea cu el timp de câteva minute.

3. Aplică pasta de scorțișoară sau masează cu blândețe fruntea, efectuând mișcări circulare, concentrându-te asupra intențiilor tale de a atrage prosperitate și bani.

Efectele nu vor fi imediate, însă cei care au folosit acest truc au fost surprinși de beneficii.

Citește și: Şapte motive să bei ceaiul de scorţişoară în fiecare dimineaţă. Se bea înainte de micul dejun