De ce să te speli cu sare pe mâini, în loc de săpun. Ce nu știai despre beneficiile uluitoare ale acestui aliment

Cu toții ne spălăm pe mâini cu apă și săpun. Dar știați că există un produs pe care îl avem cu toții în casă și care poate fi folosit ca alternativă la săpun?

30 sept. 2023, 08:37
De ce să te speli cu sare pe mâini, în loc de săpun. Ce nu știai despre beneficiile uluitoare ale acestui aliment

De ce să te speli cu sare pe mâini, în loc de săpun. Atunci când se termină săpunul și nu avem pe moment un altul în casă, putem apela la o altă variantă la fel de eficientă. Sarea alimentară. Da, ați auzit bine, sarea poate înlocui săpunul și, mai mult, are și o mulțime de beneficii de care nu știu mulți.

Așadar, dacă vă spălați cu sare pe mâini puteți să curățați profund energiile negative acumulate pe parcursul zilei. Sarea a fost mereu considerată a fi un simobol al purificării spirituale.

Citește și Ne luam adio de la sclipiciul din make-up și de pe unghii! De când va dispărea acesta de pe piața din România

De ce să te speli cu sare pe mâini, în loc de săpun

Spălatul pe mâini cu sare vă ajută să atrageți lucruri bune în viața voastră, atât pe plan personal, cât și financiar. Tocmai de aceea, mulți oameni aleg să repete zilnic acest ritual.

Sarea stă la baza a zeci de trucuri la care gospodinele apelează constant. Multe din ele aleg să adauge sare în sticla de ulei. Adăugarea sării în ulei este un truc eficient, pentru că toți care gătesc știu că uleiul pus la încins începe să sară din cratiță. Dacă ne dorim ca acest lucru să nu se mai întâmple, putem adăuga un sfert de linguriță de sare într-o sticlă de ulei. Face și gătitul mai plăcut fiindcă uleiul nu ar mai sări pe suprafețele din bucătărie.

Mai mult, cine gătește nu mai riscă să se ardă pe mâini. Lista cu trucuri care au la bază sarea nu se termină aici. Se pare că acest condiment are nu mai puțin de 14.000 de utilizări diferite în bucătărie, dar și în afara ei.

Citește și Sorin Bontea are rețeta perfectă de paste carbonara. Care este ingredientul secret