De ce și-a dat Oana Radu tatăl în judecată. „Singura amintire frumoasă cu el a fost când mi-a dat banii”

Oana Radu nu se înțelege prea bine cu tatăl ei, care a părăsit-o când era doar un bebeluș. Artista a povestit în podcastul "Dincolo de aparențe" că și-a dat tatăl în judecată și a explicat de ce a procedat așa.

23 ian. 2023, 15:16
De ce și-a dat Oana Radu tatăl în judecată. „Singura amintire frumoasă cu el a fost când mi-a dat banii”

Oana Radu a spus că a ales să-și dea tatăl în judecată pentru că avea să-i dea mai mulți bani, inclusiv pensia alimentară pe mai multe luni.

„Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică”, a mărturisit artista.

Citește și Oana Radu, tentată de o relaţie cu fiica lui Florin Salam. Cum a reacţionat Betty: „Da, îmi plac femeile!” VIDEO

Cântăreața a spus că singura amintire frumoasă cu tatăl ei e că a câștigat un proces împotriva lui. Avea aproape 18 ani când mama ei i-a intentat proces lui Florin Radu.

Oana Radu: „Singura amintire frumoasă a fost când mi-a dat banii”

„Cred că singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii. Sincer și o zic onest! Atunci a fost pentru că eu nu împlinisem 18 ani când mami mi-a făcut o surpriză și împreună cu avocata noastră i-a intentat procesul. Eu nu știam, dar mami nu avea nevoie de semnătura mea, fiindcă eu eram încă minoră”, a mai adăugat ea.

Citește și Cum a reușit Oana Radu să slăbească 52 de kilograme. Artista cântărea 120 de kilograme. „Este o luptă continuă”

Oana Radu a fost sunată de tatăl ei când a împlinit 22 de ani, dar nici nu știa cu cine vorbește la telefon.

„Când am împlinit 22 de ani m-a sunat el, dar el mă suna foarte rar, adică o dată la doi ani. M-a sunat și mi-a zis: „Bună, sunt Florin Radu”. Stăteam în pat și încercam să mă gândesc cine este Florin Radu și i-am zis că nu-mi dau seama cu cine vorbesc și mi-a zis că e tatăl meu. Și l-am întrebat de ce nu mi-a zis din prima că e tatăl meu”, a declarat cântăreața.