Oana Radu, tentată de o relaţie cu fiica lui Florin Salam. Cum a reacţionat Betty: „Da, îmi plac femeile!” VIDEO

Oana Radu a făcut o afirmaţie incendiară în emisiunea pe care o moderează pe YouTube, unde a spus că şi-ar dori o relaţie cu Betty Salam, invitată la aceeaşi emisiune.

05 sept. 2022, 08:40
Oana Radu, tentată de o relaţie cu fiica lui Florin Salam. Cum a reacţionat Betty: „Da, îmi plac femeile!” VIDEO
Oana Radu, tentată de o relaţie cu fiica lui Florin Salam

Oana Radu, tentată de o relaţie cu fiica lui Florin Salam. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a spus că o place foarte mult pe Betty Salam, ba chiar şi-ar dori o relaţie cu aceasta! „Dacă vreodată, și o spun public, vrei să-ți faci o nouă iubită, vreau să fie relație asumată, nu prostii… dacă eu vreodată îl prind pe Cătălin că mă înșală, prima mea relație va fi cu Betty Salam!”, a spus Oana Radu în dialog cu fiica celebrului manelist.

Cum a reușit Oana Radu să slăbească 52 de kilograme. Artista cântărea 120 de kilograme. „Este o luptă continuă”

Afirmaţiile Oanei Radu au venit după ce Betty Salam a dezvăluit că este atrasă de femei. „Da (n.r. – îmi plac femeile), și am spus asta! Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun. Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac. La noi în România trebuie să-ți asumi foarte mult ceea ce spun eu acum. Eu îmi asum și nu sunt singura. Sunt alte probleme mai grave în România decât problema mea… decât plăcerea mea. Oamenii nu se așteptau la lucrul ăsta de la mine”, a spus Betty Salam.

Betty Salam demostrează că nu este „fată cuminte”: „Am fost atrasă de o femeie”

Betty Salam a recunsocut că a trecut prin momente grele după moartea mamei sale. „De la întâmplările mele din copilărie, prin ce am trecut cu mama mea și abia acum s-a activat…să spun așa! Aveam foarte mulți nervi, eram foarte stresată, oamenii nu înțelegeau de ce sunt așa. Nu știu cum s-a întâmplat, aseară am adormit la 23:30 după trei ani. Nu cred că am trecut peste, doar am învățat eu să o controlez. Am fost și la psiholog demult. Atunci nu știam că am probleme cu anxietatea. Nici nu știam că există anxietate. Mi s-a activat așa o dată. Cred că o aveam de foarte multă vreme, dar abia acum am conștientizat. Atunci când conștientizezi e mult mai rău, cred. Oricum, am învățat să o controlez. Încerc să-mi fac ocupație. De exemplu, când ai o perioadă din asta în care treci prin anxietate, tu poți să ai cei mai mișto oameni lângă tine că tu nu vezi”, a declarat Betty Salam.