De ce specializarea pe anumite ligi vă poate ajuta să plasaţi pariuri de valoare mai bună

Care este cea mai bună ligă din Europa? Dacă am întreba 100 de persoane diferite, nu există vreo îndoială în privința opiniilor diferite pe care le vom primi.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 12:20
De ce specializarea pe anumite ligi vă poate ajuta să plasaţi pariuri de valoare mai bună

Mulți vor avea propriile preferințe și asta ar putea să ducă la obținerea unor răspunsuri diferite. Între timp, alții ar putea fi mai profunzi, oferind motive tactice sau tehnice legate de calitatea mai bună a fotbalului din liga lor favorită, în comparație cu altele de pe continent.

Când vine vorba de plasarea de pariuri pe fotbal, având în vedere că operatorii de pariuri oferă o gamă atât de mare de piețe și competiții care merită explorate zilele acestea, am putea argumenta că există o potențială suprasarcină pentru jucători. Într-adevăr, putem paria pe meciuri de fotbal din orice colț al globului, de la ligile europene la putere, precum Premier League din Anglia sau LaLiga spaniolă, până la Campionatul Național din Ecuador sau Premier League din Barbados.

Acestea fiind spuse, este posibil să nu aveți foarte multe informații despre aceste ligi sau altele mai puțin cunoscute. Este posibil să nu știți ce echipe merită să fie susținută în astfel de competiții. Acesta este motivul pentru care în pariurile pe fotbal, cel mai bine  este să țineți cont de ceea ce știți, deoarece informațiile deținute constituie cel mai bun avantaj al vostru.

Având în vedere că, în general, au parte de cea mai bună expunere, este indicat să începeți să pariați pe ligile europene de top. 

Pe lângă faptul că meciurile din aceste ligi pot fi urmărite în direct sau online, există și o mulțime de date și statistici disponibile pentru cele mai mari competiții din ligă. În Europa, ligile cu cea mai mare expunere sunt Premier League din Anglia, LaLiga spaniolă și Serie A italiană.

Utilizarea celor mai bune site-uri de informații despre pariuri, case pariuri și ponturi este o idee foarte bună. Pe astfel de site-uri puteți găsi o mulțime de statistici și date despre competițiile europene cheie, însoțite de analize de cote care oferă o perspectivă asupra piețelor de pariuri cu cea mai bună valoare. Acest lucru vă poate fi de ajutor atunci când vă concentrați pariurile pe o anumită ligă sau competiție. De asemenea, vă pot ajuta să alegeți meciurile pe care să pariați cu încredere.

Totodată, cu cât vă concentrați mai mult pe una dintre cele mai importante ligi europene, cu atât veți descoperi mai multe despre el, iar șansele pentru un pronostic bun cresc. 

Casele de pariuri se bazează pe numere bine definite și pe date la scară largă, deși, după cum observă frecvent unii experți care pariază pe ligi specifice, ele supraestimează uneori sau chiar subestimează șansele de câștig ale anumitor echipe.

Când se va întâmpla acest lucru, cei care urmăresc cu atenție o anumită ligă, vor localiza rapid valoarea suplimentară pe diferite piețe de pariuri. O echipă care a câștigat în LaLiga și se așteaptă să triumfe din nou, ar putea avea jucători cheie răniți sau suspendați. Acea echipă din Premier League care nu a obținut multe victorii pe parcurs, s-ar putea confrunta cu o echipă care nu a obținut până acum nicio victorie în meciurile jucate pe teren propriu. 

Descoperirea unor astfel de detalii necesită o analiză amănunțită, pe care doar urmăritorii atenți ai unei ligi le vor observa. 

Indiferent dacă țineți cont de ponturile oferite de un tipster cu experiență sau vă bazați pe propriile observații ale unei anumite competiții, nu există în realitate niciun înlocuitor pentru acest know-how și conștientizarea a ceea ce se întâmplă cu echipele și jucătorii, în afara statisticilor.

Cunoașterea reprezintă putere, mai ales atunci când vine vorba de luarea deciziilor legate de pariuri și predicții corecte. A petrece ceva mai mult timp concentrându-vă pe una sau două competiții poate fi mult mai mulțumitor atunci când pariați, decât să plasați pariuri în toate direcțiile și pe prea multe ligi și competiții diferite.

Așadar, informați-vă și specializați-vă pe liga favorită. Succesul nu va întârzia să apară. Mult noroc!