De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024! ”Să nu spui niciodată, niciodată”

Nicușor Dan se pregătește intens de alegerile locale care au loc anul viitor și visează la un nou mandat la Primăria Capitalei. Edilul a declarat vineri că principalul său contracandidat este candidatul PSD, indiferent de cine va fi acesta.

08 dec. 2023, 20:29
De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024! ”Să nu spui niciodată, niciodată”
De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024! ”Să nu spui niciodată, niciodată”

De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024! Invitat în cadrul emisiunii LIVE cu Rotaru și Kiss, de la Digi24, Nicușor Dan a subliniat că nu îi este frică nici de Gabriela Firea și de niciun alt contra candidat.

Citește și Când vor avea bucureștenii apă caldă și căldură! Nicușor Dan aruncă bomba: ”Eu sper ca iarna asta să fie mai bine”

De cine se teme cel mai tare Nicușor Dan la alegerile locale din 2024!

”În mod evident, candidatul PSD, indiferent cine este el, este principalul contracandidat la alegerile de anul viitor pentru că PSD are un electorat stabil. Nu mi-e frică de nimeni, pot să spun că Gabriela Firea a fost un primar foarte slab, dar nu a fost un om acolo, a fost un partid care a dus o politică de târguri, de spoială, de orice numai de lucruri serioase nu”, a declarat Nicușor Dan, la Digi24. 

Actualul edil a vorbit și despre partidul care îl va susține în lupta pentru fotoliul din fruntea Primăriei Capitalei.

”Sunt două paliere, cel administrativ și cel politic. Pe partea administrativă eu sunt foarte optimist că această coaliție administrativă între PNL, USR și mine, la care s-a adăugat PMP o să continue până la sfârșitul acestui mandat, pentru că am promis niște lucruri și trebuie să le ducem la bun sfârșit. Pe partea politică, urmează un an electoral cu patru rânduri de alegeri, fiecare partid își face propria strategie, eu sunt un independent”, a mai spus edilul.

Nicușor Dan a ținut să precizeze că în politică niciodată nu trebuie să spui niciodată și a explicat care sunt considerentele pe baza cărora va candida independent la alegerile locale din 2024.

„În politică să nu spui niciodată, niciodată, dar până la alegerile locale de peste mai puțin e un an foarte greu să se schimbe ceva. Noi avem în București avem două partide mijlocii, de ordinul 20% fiecare, și e foarte greu ca un partid să voteze candidatul celuilalt partid în condițiile în care urmează alegerile parlamentare. Am avut discuția și în 2016 și în 2020. În 2016 ea nu s-a dus în direcția potrivită și a câștigat PSD, iar în 2020, cu multe eforturi lăudabile din partea tuturor, s-a ajuns la formula unui candidat unic, iar candidatul acela unic nu putea să fie decât independent din motivul pe care vi l-am spus”, a conchis Primarul Capitalei.

Citește și Surpriza de proporții pe care Nicușor Dan a pregătit-o de Moș Nicolae! Zeci de mii de bucureșteni au rămas fără apă caldă și căldură în prag de sărbători