De la dentist, la urgenţe. Un stomatolog a scăpat acul pe gâtul pacientului VIDEO

Un incident incredibil s-a produs într-un cabinet stomatologic din Galaţi. Un dentist a scăpat un ac pe gâtul unui pacient.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 20:54
De la dentist, la urgenţe. Un stomatolog a scăpat acul pe gâtul pacientului VIDEO

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a mers la stomatolog pentru o simplă carie, însă de la cabinet a ajuns direct la urgenţe.

Când eu eram cu faţa în sus pe scaun, el a umblat cu acul şi mi l-a scăpat pe gât. L-am simţit, m-a rupt la gât„, a declarat pacientul pentru România TV. El ameninţă că îl va da în judecată pe medic, dar stomatologul se apără, susţinând că incidentul s-a petrecut din cauza pacientului, care ar fi făcut o mişcare bruscă.

Nu am apucat să intru cu acul în canal. Eu tot îi spuneam să ţină limba deoparte, că îmi umple câmpul cu salivă. El a mişcat brusc limba în faţă şi mi-a căzut acul exact pe limba lui. El în momentul în care a simţit ceva pe limbă, a dat limba pe spate şi l-a înghiţit„, a explicat medicul Alexandru Iacob. Până la urmă, bărbatul a eliminat acul pe cale naturală.

Este un accident cum se petrece în fiecare domeniu de activitate. Ingerarea ustensilelor este în lista de accidente care se poate întâmpla într-un cabinet stomatologic, pentru că acestea sunt foarte mici„, explică medicul dentist Andi Leibovic. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi a declarat că în urma explorărilor făcute nu s-au evidenţiat leziuni ale organelor interne, iar viaţa pacientului nu a fost pusă în pericol. Chiar şi aşa, bărbatul vrea apeleze la istanţă şi să ceară daune stomatologului.