De la extaz la agonie! O cunoscută artistă din România, grav bolnavă după ce a contractat o bacterie periculoasă în vacanţa petrecută în Bali

Ceea ce s-a dorit a fi o vacanţă ca în poveşti pentru Mira şi iubitul ei s-a transformat într-un adevărat coşmar. Artista a contractat o bacterie periculoasă în timpul vacanţei petrecute în Bali, iar starea ei s-a înrăutăţit considerabil după ce a ajuns în România.

10 mai 2023, 14:45

O cunoscută artistă din România a sperat că se va bucura de câteva zile de relaxare departe de ţară, după ce, luni întregi, a muncit pe rupte. Mira și iubitul ei, Levi Elekes, au petrecut câteva zile de vis într-o destinație exotică. Însă, odată cu reîntoarcerea acasă, artista avea să constate că ceva nu este în regulă şi că are parte de stări de rău din ce în ce mai dese şi mai intense.

Artistă din România, grav bolnavă după ce a contractat o bacterie periculoasă în Bali: „Aveți grijă, pentru că asta puteți să o luați din locurile astea care nu sunt atât de îngrijite!”

Artista le-a povestit fanilor care o urmăresc pe reţelele sociale ce a pățit după vacanța în Bali. Se pare că tânăra a contractat Helicobacter, o bacterie destul de periculoasă. Acum, cântăreața urmează un tratament de 14 zile cu antibiotice, însă în primele zile s-a simțit destul de rău de la medicamente.

Mira și-a avertizat urmăritorii că acestă bacterie poate fi luată mai ales din zonele neîngrijite.

Citeste si Povestea impresionantă a Sabrinei Aiacoboaie, adolescenta care a stârnit o furtună de emoţii printre membrii juriului ”Vedeta Populară”. Grigore Leşe: „Îmi vine să plâng când vă văd cum arătaţi!”

M-ați întrebat mai mulți de ce trebuie să iau antibioticul acela și ce să evitați în Bali, că am spus că din Bali l-am luat, helicobacter mai exact. Helicobacter se tratează cu două antibiotice, o schemă de două antibiotice, timp de 14 zile și este foarte dur tratamentul.

Mie în primele două zile mi-a fost foarte rău și trebuie să îmi pun fața, că arăt ca… mi se pare că arăt rău de tot, că am stat prin casă, nici nu am prea ieșit, nu am putut să fac nimic, nici la sală nu m-am dus. Aveți grijă, pentru că asta puteți să o luați de oriunde, nu doar din Bali, dar cu atât mai mult din locurile astea care nu sunt atât de îngrijite!”, a mărturisit cântăreața pe rețelele de socializare.

Citeste si Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz: „Ce-aveţi, mă, pe dedesubt? Tanga? Daţi, mă, noroc bărbăteşte, faceţi exerciţii acasă”