Povestea impresionantă a Sabrinei Aiacoboaie, adolescenta care a stârnit o furtună de emoţii printre membrii juriului ”Vedeta Populară”. Grigore Leşe: „Îmi vine să plâng când vă văd cum arătaţi!”

Sabrina Aiacoboaie a venit din Botoşani la emisiunea ”Vedeta Populară” pentru a avea o confirmare a talentului său din partea marilor artişti ai României. Şi confirmarea a venit într-un mod aproape neaşteptat: Grigore Leşe, Cornelia Rednic, Niculina Stoican nu şi-au putut reţine nici emoiile, nici lacrimile, iar laudele şi încurajările au curs gârlă.

10 mai 2023, 13:18

Sabrina Aiacoboaie are doar 16 ani şi un talent nemăsurat, dar şi o poveste de viaţă tristă, care a făcut-o să izbucnească în lacrimi pe scenă în timp ce le-o relata juraţilor. Sabrina a fost crescută de bunici, iar dorul de părinţii plecaţi la muncă în străinătate este atât de sfâşietor încât lacrimile îi apar instantaneu în ochi atunci când vorbeşte despre ei.

Mama şi tata, pentru mine, au fost bunica şi bunicul. Am copilărit şi am crescut cu ei. Mama m-a născut în România şi m-a lăsat bunicii mele, după şase ani s-a reîntors în ţară. Tata este dascăl la biserică, este de 25 ani în Italia. Vine foarte rar acasă. Doar de Crăciun, dacă vine şi atunci…

În 2016, bunicul a murit. A fost un şoc pentru mine. El avea o vorbă: fetiţa lui tataia, trebuie să munceşti de două ori mai mult ca să ajungi acolo unde îţi doreşti. Eu asta am făcut!”, a declarat Sabrina Aiacoboaie în cadrul emisiunii, potrivit starpopular.ro.

Sabrina Aiacoboaie, o poveste demnă de un scenariu de film: ”Dacă tata ar fi aici, i-aş spune că nu l-am dezamăgit. Cu capul sus şi smerit!”

Sabrina a interpretat un cântec de cătănie. Interpretarea i-a impresionat pe juraţi, la fel de mult pe cât i-a impresionat şi povestea ei de viaţă. Întrebată de Iuliana Tudor, gazda emisiunii, dacă s-a muta la tatăl ei în Italia să fie alături de el, adolescenta a izbucnit în lacrimi şi a răspuns negativ.

Citeste si Minune dumnezeiască pentru cântăreaţa Maria Ghinea, după ce a fost împușcată în cap de soțul ei: „Toţi se întrebau cum de pot cânta, dar nu pot vorbi”

Dacă tata ar fi aici, i-aş spune că nu l-am dezamăgit şi că o să o ţin aşa în continuare. Cu capul sus si smerit!”, a mai spus tânăra de la Botoșani.

Grigore Leşe i-a adresat un discurs de încurajare care a emoţionat-o nu doar pe Sabrina, ci şi pe ceilalţi membri ai juriului. Cornelia Rednic s-a ridicat de pe scaun şi l-a îmbrăţişat, iar Niculina Stoican a lăcrimat.

Mi-a plăcut povestea cu tatăl tău. El s-a dus acolo de nevoie! Va trebui să spui povestea asta pentru că ai în tine simţire! Nu oricine are simţire… Îmi vine să plâng când vă văd cum arătaţi! Voi mă faceţi fericit! Să nu mă mai judecaţi niciodată că nu vă vreau răul. Dumnezeu să te ţie şi să fii cuminte!”, a spus Grigore Leșe.

Citeste si Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale. Nu poate trece peste această durere: „Am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video”