De la George Clooney și Christian Vieri la un român! Iată cine este bărbatul cu care s-a combinat Elisabetta Canalis, fosta iubită a atacantului de la Inter

Elisabetta Canalis a pus ochii pe un român! Aceasta a început o relație cu tânărul din Focșani care a fost campion mondial de patru ori.

07 iun. 2023, 23:19

Elisabetta Canalis, actrița italiană în vârstă de 44 de ani, a început o relație cu Georgian Cîmpeanu. Românul a fost campion mondial la kickbox de nu mai puțin de patru ori. Tânărul, născut la Focșani, a pus mâna pe fosta iubită a celebrului actor de la Hollywood George Clooney. El s-a mutat în Italia când avea doar șase ani și a început cariera de luptător. Se pare că această decizie a fost una extraordinară, deși a strâns în palmares 43 de victorii, o remiză și doar trei înfrângeri. În prezent, bărbatul este și antrenor personal, acesta fiind modul în care a cunoscut-o pe Elisabetta Canalis.

Citește și: Daniel Onoriu a vrut să se sinucidă din nou! Pilotul de raliuri este în culmea disperării

Elisabetta Canalis este faimoasă în Italia datorită aparițiilor sale în filme și alte producții de televiziune. Mai mult de atât, vedeta a atras atenția asupra ei datorită faptului că, la începutul anilor 2000, a fost logodită cu Chiristian Vieri, fostul atacant de la Inter. Ulterior, aceasta a avut o relație cu fotbalistul brazilian Reginaldo, care la rândul său făcea senzație la Fiorentina, Parma, Siena şi Treviso. Poate că una dintre cele mai faimoase relații a fost cea cu actorul George Clooney.

Elisabetta Canalis a avut un mariaj care a durat doar 9 ani, începând cu anul 2014, cu medicul Brian Perri, alături de care are o fetiță de 7 ani.

Relația dintre italiancă și românul cu 15 ani mai tânăr a debutat ca una profesională, Cîmpeanu fiind cel care a pregătit-o pentru primul ei meci oficial de kickbox, câștigat în 2022 în fața unei alte sportive din Peninsulă, Rachele Muratori (21 de ani). Acum, între ei e ceva mai mult și dovadă stau fotografiile în care au fost surprinși pe străzile din Los Angeles.

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu Florin Călinescu. „I-a plăcut şi lui foarte tare!”