De la necunoscuţi, la trasul de păr. Ce fantezii sexuale au femeile

Fanteziile sexuale sau fanteziile erotice sunt un exerciţiu al minţii şi diferă de la persoană la persoană. Ele pot fi de lungă durată sau pot fi flashuri. Totul se petrece în capul vostru şi rar e pus în aplicare.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 10:52
De la necunoscuţi, la trasul de păr. Ce fantezii sexuale au femeile

Sexul cu un necunoscut – Chiar dacă majoritatea femeilor nu au curajul de a pune în practică, ele visează la asta, fiind una dintre cele mai populare fantezii. Totul se petrece fără nume, fără cuvinte, iar la sfârşit, necunoscutul dispare. Această fantezie e privită ca şi sexul fără obligaţii.

Sexul în grup – La fel ca bărbaţii, femeile visează la sexul în grup în diverse variante: sexul în grup împreună cu încă o femeie şi un bărbat sau sexul cu doi sau mai mulţi bărbaţi.

Dominarea – Şi aici, ca şi la fanteziile cu sexul în grup, se pot creiona mai multe variaţii: Ea îl domină pe el – în care cerşeşte îndurare şi femeia se bucură de întreaga atenţie a bărbatului, în timp ce acesta tânjeşte după corpul ei. Ea este dominată – în care ea adoră ca bărbatul să îşi arate întreaga sa masculinitate. Ar vrea să fie ridicată în braţe, purtată în dormitor, ţintuită de perete, trasă de păr şi muscată uşor.

VEZI care sunt celelalte fantezii pe lyla.ro