Incident grav la o grădiniță din Deva. O fetiță de șase ani a fost opărită cu apă fierbinte

O fetiţă de şase ani din Deva a fost opărită luni cu apă fierbinte în timp ce se afla la grădiniță. Incidentul a fost cauzat de un robinet al unui calorifer defect.

27 feb. 2023, 21:35
Incident grav la o grădiniță din Deva. O fetiță de șase ani a fost opărită cu apă fierbinte

O fetiță de șase ani a fost opărită cu apă fierbinte. Fetița se afla în sala de clasă atunci când a dintr-un calorifer a început să curgă apă fierbinte.

Citește și Accident grav în Neamț. Un TIR s-a răsturnat peste o locuință de pe DN15B

O fetiță de șase ani a fost opărită cu apă fierbinte

Din cauza presiunii foarte mari, apa fierbinte a stropit-o pe fetiță provocându-i răni în zona feței.

Imediat angajații unității de învățământ au sunat la 112, iar copila a fost trasportată de urgență la spital, au transmis reprezentanții  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, care au precizat că incidentul a fost cauzat de un robinet defect.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că minora în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unităţi de învăţământ preşcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecţiuni la robinetul unui calorifer utilizat pentru încălzirea sălii de clasă, a fost stropită cu apă fierbinte în zona feţei, fiind rănită uşor. Minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara, potrivit Agerpres.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Anastasia, fetița rănită în accidentul de tren dintre Salcea și Prelipca, a murit

Anastasia, fetița de trei ani care se afla în mașina lovită de tren, între Salcea și Prelipca, a murit vineri seară.

Fetița se afla în mașina lovită de tren, care se îndrepta spre Suceava, între Salcea și Prelipca. Fetița de numai trei ani a suferit răni grave, iar, ulterior, a încetat din viață.

Potrivit surselor din cadrul Spitalului Județean Suceava, decesul micuței ar fi survenir vineri seară, în jurul orei 20.00. Aceasta era internată în secția de Neurochirurgie, la Terapie Intensivă, cu traumatism cranio-cerebral grav și politraumatisme, potrivit monitorulsv.ro.

Fratele ei mai mic, care se afla alături de ea pe bancheta din spate, se află în stare bună.

Accidentul s-a pridus luni, 13 februarie. Cele două femei care stăteau pe locurile din față au murit pe loc în urma impactului. Una dintre ele era mama celor doi copii, iar cealaltă mătușa ei. Din nefericire, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul.

Autoturismul marca Audi a fost surprins de trenul interregio București Nord – Suceava la trecerea de nivel de cale ferată dintre Salcea și Prelipca. Din imagini, se observă că autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate și era greu de presupus că nu ar fi existat victime din acest accident teribil. Pentru a-i ajuta pe răniți, la fața locului au fost trimiși pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Suceava.

Citește și Accident cu 7 victime după ce o maşină a lovit în plin o căruţă