De la saloanele de înfrumuseţare, la coşmar

Saloanele care ar fi trebuit să le transforme în nişte dive le-au trimis direct la Urgenţă. Nu numai Laurette a ajuns la spital, în urma tratamentelor de înfrumuseţare. În ultima perioadă, din ce în ce mai multe femei celebre au păţit la fel. Printre ele, Daniela Gyorfi, Sânziana Buruiană sau Ozana Barabancea.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 08:37
De la saloanele de înfrumuseţare, la coşmar

Fie că doreau să se menţină în formă, fie că voiau să îşi facă anumite retuşuri, femeile apelau cu încredere la ajutorul saloanelor de înfrumuseţare. Acum îşi pun problema că ar trebui să fie mai atente când aleg clinicile la care fac apel.

Daniela Gyorfi este una dintre vedetele care au avut de pătimit în urma tratamentelor şi intervenţiilor făcute în saloanele de frumuseţe. Implanturile cu silicon şi tratamentele împotriva ridurilor i-au produs neplăceri Danielei.

Probleme mai grave însă a avut una dintre preferatele tabloidelor, Sânziana Buruiană. Aceasta a recunoscut că şi-a distrus buzele, iar în urma numeroaselor intervenţii estetice, are chisturi.

Pe aceeaşi listă se înscrie şi cântăreaţa de operă Ozana Barabancea, care în urmă cu un an, avea faţa de nerecunoscut în urma unei injecţii pentru hidratarea pielii.

„Aceste tratamente au efecte benefice, au efecte de înfrumuseţare sunt destinate să ne uşureze viaţa, nu sunt destinate să ne facă un coşmar din ea, dar esenţial este să fie făcute aşa cum trebuie, să fie lucrate cu atenţie”, a declarat Manuela Răvescu, medic estetician.

Pacienţii trebuie să se intereseze la cabinetele de cosmetică, sau la clinicile medicale despre aparate, şi anume ce proprietăţi are sau în funcţie de câţi parametrii poate fi programat.

„Calitatea aparatelor se regăseşte în preţ. Cu cât este mai bun aparatul cu atât îl poţi programa în funcţie de mai mulţi parametrii şi poţi individualiza tratamentu în funcţie de particularităţile pacientului”, a mai precizat Manuela Răvescu.