De necrezut! L-a dat în judecată pe medicul care i-a permis mamei sale să o aducă pe lume

O tânără de 20 de ani l-a dat în judecată pe medicul care i-a permis mamei sale să o nască.

04 dec. 2021, 17:16
De necrezut! L-a dat în judecată pe medicul care i-a permis mamei sale să o aducă pe lume

Evie Toombes spune că mama ei ar fi fost informată corect, nu ar mai fi încercat să rămână însărcinată în perioada respectivă, ci abia când avea analizele bune.

După ce l-a dat în judecată pe doctorul Philip Mitchell, tânăra a câştigat dreptul la daune de milioane de euro. Evie a explicat că ea a fost diagnosticată cu spina bifida, o boală care poate duce la paralizie parțială sau completă a membrelor inferioare.

Aceste probleme de sănătate o obligă pe tânără să stea chiar şi 24 de ore pe zi conectată la tuburi. Medicul i-ar fi spus mamei ei că nu trebuie să ia suplimente de acid folic pentru a minimiza riscul ca spina bifida să-i afecteze copilul, ceea ce a convins-o pe femeie să nu renunţe la sarcină.

Judecătarea a decis că mamei lui Evie i s-ar fi oferit „sfaturi corecte, recomandări corecte, ea ar fi amânat încercările de a rămâne însărcinată. În aceste circumstanțe, ar fi existat o sarcină ulterioară, care ar fi avut ca rezultat un copil normal, sănătos”.

Suma exactă pe care medicul trebuie să o plătească nu a fost calculată, dar se apropie de câteva milioane de euro. Trebuie acoperite costurile nevoilor ei de îngrijire pe tot parcursul vieţii, potrivit DailyMail.

Citeşte şi O fetiţă de 8 ani a fost strivită timp de o oră de poarta unei fabrici, până a murit, în timp ce mai mulţi muncitori treceau nepăsători pe lângă ea

Citeşte şi Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună. Ce s-a întâmplat în corpul bărbatului