IMAGINI ŞOCANTE! O fetiţă de 8 ani a fost strivită timp de o oră de poarta unei fabrici, până a murit, în timp ce mai mulţi muncitori treceau nepăsători pe lângă ea VIDEO

Un caz revoltător a şocat Grecia în luna noiembrie, când o fetiță de 8 ani a murit strivită de poarta metalică a unei fabrici, în timp ce mai mulţi angajaţi trec pe lângă ea, dar o ignoră complet.

04 dec. 2021, 14:14
IMAGINI ŞOCANTE! O fetiţă de 8 ani a fost strivită timp de o oră de poarta unei fabrici, până a murit, în timp ce mai mulţi muncitori treceau nepăsători pe lângă ea VIDEO

Imaginile de pe camerele de supraveghere ale fabricii au fost făcute publice de o televiziune din Grecia, iar prezentatoarea știrilor a început să plângă relatând știrea şi văzând cum mai mulți oameni au trecut pe lângă copilă și au văzut-o agonizând, însă niciunul nu a sărit s-o ajute, nici n-a sunat la ambulanță.

Tragedia s-a întâmplat pe 17 noiembrie într-o suburbie din Pireu, Keratsini, la poarta unei fabrici, unde Olga, cum o numește presa elenă pe fetiță, a fost surprinsă de o poartă metalică ce se închidea, potrivit Libertatea.

Televiziunea greacă Star News a prezentat imagini surprinse de camerele de supraveghere cu momentele agoniei copilei, care timp de o oră a fost strivită de poartă, timp în care mai multe persoane au trecut pe lângă ea, au văzut-o, dar n-au făcut nimic. În momentul în care pe ecran au început să fie difuzate imaginile, prezentatoarea televiziunii elene a început să plângă.

„Îmi pare rău. Thanasis, nu știu ce să spun, nu știu, iartă-mă, vorbește. Aceștia sunt oameni? Un copil de 8 ani. Gândește-te la asta. O fac așa, îi dau cu piciorul”, a spus Mara Zaharea, incapabilă să-și stăpânească emoția.

Citeşte şi: Varianta Omicron a dus la un val de spitalizări printre copiii mai mici de 5 ani

Muncitorii au trecut nepăsători pe lângă copil, la fel și mașinile, care au oprit câteva secunde și apoi au plecat mai departe, de parcă șoferii n-ar fi văzut nimic, lăsând-o pe fetița de 8 ani să agonizeze. O persoană a mers chiar atât de departe încât să dea cu piciorul în copilă, ca să vadă dacă mai trăiește.

La un moment dat un camion intră în fabrică, trecând pe lângă copil, ocazie cu care poarta s-a blocat din nou şi a strivit-o a doua oară pe fetiţă.

Copila a murit din cauza sufocării și a hemoragiei interne, după ce poarta grea i-a zdrobit coloana, a spus medicul legist, care a mai indicat că a fost „o moarte lentă și dureroasă”.

Poliția s-a deplasat la fața locului și l-a arestat pe muncitorul fabricii care a operat poarta metalică, precum și pe mama și pe bunica fetiței, pentru „neglijarea unui minor”, ​​întrucât fabrica în care aceasta a murit se află la doi kilometri de casa lor. Femeile au fost ulterior eliberate. Directorul fabricii și șoferul de camion care au deschis și închis poarta care a prins și a lovit fata pentru a doua oară au fost chestionați pentru tragedia care a revoltat întreaga Grecie.

La un moment dat un camion intră în fabrică, trecând pe lângă copil, ocazie cu care poarta s-a blocat din nou şi a strivit-o a doua oară pe fetiţă.

Citeşte şi: Patru pasageri vaccinaţi anti-Covid au fost testaţi negativ la îmbarcarea din Africa de Sud şi pozitiv la sosirea în Olanda