De necrezut! O bătrânică a fost arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi: „Am fost într-o cuşcă mică la secţia de poliţie”

O bătrânică în vârstă de 82 de ani a fost arestată din cauză că nu și-a plăit facturile la gunoi. Bunicuța nu a stat foarte mult timp închisă pentru că a fost eliberată pe cauțiune.

13 dec. 2022, 09:46
De necrezut! O bătrânică a fost arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi: „Am fost într-o cuşcă mică la secţia de poliţie”
O bătrânică a fost arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi

O bătrânică a fost arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi. O femeie în vârstă de 82 de ani din statul american Alabama a fost arestată din cauza unei facturi restante la gunoi, în valoare de 77,80 dolari.

Citește și REVOLTĂTOR! Bătrânică umilită de infirmierele de la Spitalului de Urgență Craiova: ”Nu suntem plătite să vă cărăm în spate”

O bătrânică a fost arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi

După acest incident, bătrânica a povestit că atunci când i-a văzut pe polițiști în fața casei sale a început să râdă. Mai mult, femeia a mărturisit că atunci aflat care este motivul pentru care este arestată a crezut că este o glumă.

„Am fost supărată pentru că nu ştiam de ce ar fi venit să mă aresteze”

Odată ajunsă în cătuşe, unul dintre ofiţeri mi-a şoptit într-un fel: ”, a spus bătrânica.

Cuvintele ofițerului nu i-au adus bătrânei alinarea de care avea nevoie, mai mult femeia i-a pus o întrebare extrem de grea omului legii.

„Cum te-ai simţi dacă ar veni şi ar aresta-o pe bunica ta?”, i-a spus bătrâna ofițerului.

Femeia a fost dusă la departamentul de poliţie din Valley, unde nu astat foarte mult timp pentru că a fost eliberată pe cauțiune.

„Am fost într-o cuşcă mică la secţia de poliţie. Şi am întrebat: „M-aţi pus în cuşca asta? Ar trebui să vă fie ruşine de voi înşivă”, povestește femeia.

Autoritățile din City of Valley au anunțat au încercat timp de trei luni să o contacteze pe femeie pentru a o înștiința de factura restantă și cum nu au primit niciun răspuns au fost nevoite să apeleze la polițiști. Acestea au mai spus că în timpul operațiunii oamenii legii au tratat-o cu respect pe bătrânică.

„Doamna Menefield a fost tratată cu respect de către ofiţerii noştri şi a fost eliberată pe baza unei cauţiuni, aşa cum prevede legea”, a scris Mike Reynolds, şeful poliţiei din oraşul Valley din Alabama, pe Facebook.

Un fost avocat este extrem de revoltat de cele întâmplate și spune că toți cei care au fost implicați în arestarea bunicuței ar trebui trași la răspundere.

„Toţi cei care au jucat un rol în arestarea acestui locuitor din Valley, Alabama, în vârstă de 82 de ani, trebuie să fie traşi la răspundere pentru acţiunile lor”, a comentat Donald Watkins, un fost avocat.

Citește și Culiță Sterp se bucură de un succes foarte mare, însă nu a uitat de unde a plecat. Gestul incredibil făcut de artist când s-a întâlnit cu o bătrânică. Ce i-a răspuns acesteia