Imagini emoționante! O bătrânică s-a urcat pentru prima dată în avion ca să își viziteze fiica stabilită în Germania. Momentul revederii este sublim – VIDEO

Un clip video emoționant, cu o bunică care a ieșit pentru prima dată din țară ca să-și vadă fiica stabilită în Germania, a ajuns viral pe internet.

31 oct. 2022, 12:14
Imagini emoționante! O bătrânică s-a urcat pentru prima dată în avion ca să își viziteze fiica stabilită în Germania. Momentul revederii este sublim – VIDEO

Bătrânica a fost filmată de când s-a urcat în avion, pentru prima dată în viața ei, până și-a revăzut fiica stabilită în Germania.

Imaginile au făcut furori pe Tik Tok. Copleșită de emoții, dar zâmbitoare și fericită că, în sfârșit, își poate strânge fata în brațe, bătrânica s-a urcat încrezătoare în avion și a așteptat nerăbdătoare clipa la care a visat în ultimii ani.

Urmăritorii de pe Tik Tok au dat zeci de mii de like-uri la clipul video și sute de comentarii savuroase.

„Am plâns, privirea din avion era a bunicii materne”, a mărturisit un internaut.

Bunătatea și entuziasmul bătrânei i-au cucerit pe toți internauții. Mulți s-au gândit instant la bunicii lor pe care i-au pierdut sau nu i-au mai văzut de multă vreme, iar asta i-a emoționat și mai tare.  „Eu nu știu, dar mereu când văd o asemenea bătrânică îmi vine să plâng parcă o văd pe bunica mea”, a mărturisit altcineva.

„Când vor dispărea ei, va dispărea și onestitatea, iertarea, bunătatea și… credința! Sănătate multă bătrânilor noștri!”, a scris cineva.

„Draga de ea, am plâns gândindu-mă la mama pe care n-o mai am… Sănătate!”, a adăugat cineva.

„Această bunică a dat atâta iubire cândva acestor nepoți… acum strânge roadele dragostei. Să trăiți cu sănătate…”, „Bunul Dumnezeu să îi dea sănătate, câtă fericire se vede pe chipul dânsei”, a observat un altul. „Ce ochi duioși are si plini de bunătate!” sau „Imaginea bunătății și bunului simț. Asta sunt bunicii noștri!”, au fost doar câteva dintre miile de comentarii postate la cele două videoclipuri.