De necrezut! Un tânăr căutat de poliție s-a ascuns în interiorul unui urs de pluș uriaș în timpul perchezițiilor. Cum au reușit oamenii legii să-l găsească

Un hoț de mașini, care era căutat de poliție, s-a ascuns în interiorul unui urs de pluș gigantic ca să nu fie găsit.

11 aug. 2022, 14:44

Joshua Dobson, în vârstă de 18 ani, era căutat de oamenii legii pentru furt și infracțiuni rutiere. Tânărul a încercat să inducă în eroare poliția din Manchester care i-a percheziționat casa în luna iulie. S-a ascuns foarte bine, în interiorul jucăriei de pluș.

Nimeni nu s-ar fi gândit vreun moment la această ascunzătoare, însă polițiștii „au observat un urs mare care respira”.

Ulterior, tânărul a fost arestat și condamnat la nouă luni de închisoare. Va executa pedeapsa într-un penitenciar făcut special pentru tineri.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus că Dobson era căutat „după ce a furat o mașină în luna mai și a alimentat de la o benzinărie fără să plătească, în aceeași zi”. „Când am mers să-l arestăm, ofițerii noștri au observat un urs mare care respira și l-am găsit pe Dobson ascuns înăuntru”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Citește și Femeia cu barbă, care s-a ras pe faţă începând de la 13 ani, şi-a îmbrăţişat, în cele din urmă, pilozitatea facială şi se simte mai sexy ca niciodată: „Barba nu mă împiedică să fiu femeie. Îmi place să mă machiez, să mă îmbrac feminin”

Citește și Cum a fost ţepuit un şofer la benzinărie: „Vii la pompă să alimentezi şi uite….cică am băgat 300 de litri de aer. Furt pe faţă!”