De NERECUNOSCUT: Vedetele de la Hollywood care au slăbit ENORM de la începutul carierei GALERIE FOTO

Vedetele de la Hollywood se îngraşă şi slăbesc ca orice oameni normali, dar unele dintre ele au slăbit atât de mult de la începutul carierei încât sunt, practic, de nerecunoscut.

RomaniaTV.net
17 dec. 2013, 20:01

1. Raven Symone

poza

Raven Symone este frumoasă orice greutate ar avea. Dar de la începutul carierei, actriţa s-a luptat cu kilogramele în plus. Acum Raven a reuşit să se menţină la o greutate sănătoasă, face mişcare de patru ori pe săptămână şi are o dietă alimentară echilibrată.

CITEŞTE ŞI Vedete DEZBRĂCATE de vânt. Cele mai amuzante poze cu POSTERIOARE dezgolite de curent FOTO

2. Seth Rogen

poza

Toată lumea l-a iubit atât de mult pe Seth când a debutat în filme, încât nimeni nu a observat că actorul are câteva kilograme în plus. Acum Seth este mult mai subţire şi mai atletic.

3. Janet Jackson

poza

Janet Jackson a dus o lungă luptă cu kilogramele, având multe perioade de „yo-yo dieting”. Se pare, însă, că Janet a reuşit acum să menţină un echilibru între un regim alimentar sănătos şi o greutate ideală.

CITEŞTE ŞI Care sunt cele mai bine plătite vedete sub 30 de ani. Primul loc este o SURPRIZĂ

4. Kelly Osbourne

poza

Fiica lui Ozzy a avut multe probleme cu greutatea când era adolecentă, dar Kelly a reuşit să slăbească după ce a participat la „Dancing with the Stars”.

5. Jennifer Hudson

poza

Cântăreaţa Jennifer Hudson a reuşit să slăbească cu ajutorul programului Weight Watchers, şi să se menţină la greutatea ideală.

6. John Goodman

poza

John Goodman este unul dintre cei mai iubiţi actori de comedie. Acum câţiva ani acesta a făcut o promisiune să trăiască mai sănătos, şi s-a ţinut de cuvânt!

7. Nicole Richie

poza

Nicole Richie nu a fost niciodată grasă, dar după standardele de la Hollywood era un pic supraponderală. După o luptă cu anorexia, vedeta a reuşit să ajungă la o greutate sănătoasă şi să îşi depăşească complexele de imagine.

VEZI ŞI Era îngrozită că va rămâne înţepenită în scaunul avionul şi a slăbit peste 100 kg FOTO

 

loading...