De noaptea minții! Și-a transformat cel mai bun prieten în „covor ornamental” după ce câinele a murit

Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar atunci când acesta moare, stăpânii pot trăi adevărate drame, așa cum este și cazul unei familii din Melbourne. Pentru a-l păstra viu în amintirea lor, membrii familiei au hortărât să facă din el un ''covor ornamental''

01 nov. 2022, 15:05
De noaptea minții! Și-a transformat cel mai bun prieten în „covor ornamental” după ce câinele a murit

Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar atunci când acesta moare, stăpânii pot trăi adevărate drame, așa cum este și cazul unei familii din Melbourne. În momentul în care, Golden Retriverul lor a decedat, durerea a fost atât de mare, încât aceștia au hotărât să îi păstreze vie amintirea.

Și-au transformat câinele în covor ornamental

Cum l-au iubit atât de mult, iar despărțirea a fost una extrem de durerorasă, stăpânii s-au gândit să angajeze o companie pentru a le transforma câinele mort într-un covor ornamental. Cu toate că nu toată lumea a fost de acord cu acest lucru, directoarea companiei a menționat că tot mai mulți sunt interesați și agreează ideea familiei cu pricina.

,,Taxidermia animalelor de companie a devenit cu adevărat mai populară în ultimii cinci ani. Unele sunt mai degrabă un suvenir sentimental, altele sunt expuse, odihnindu-se pe paturile stăpânilor. Munca aceasta este plină satisfacții pentru că poți ajuta oamenii cu durerea lor și să le poți permite să păstreze o parte din animalul lor pentru totdeauna” a povestit directoarea cimpaniei.

Cu toate acestea mulți dintre internauți au afirmat că ce a făcut familia este de-a dreptul șocant și macabru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @chimerataxidermy

,,Acesta este animalul de companie al cuiva. Au vrut să păstreze o parte din el pentru totdeauna. Nu e cu nimic diferit de a păstra cenușa unei persoane dragi. Nu a fost ucis pentru taxidermie”, a scris cineva. Imediat altcineva a răspuns că e pentru prima dată când vede așa ceva și chiar foarte frumos.

Citește și: Vlad Gherman este foarte cunoscut și îndrăgit de o mulțime de persoane, dar stai să vezi cum arată sora lui. Zici că sunt gemeni

Citește și: Andreea Mantea, apariție inedită de Halloween: ,,Semeni cu o japoneză”