Vlad Gherman este foarte cunoscut și îndrăgit de o mulțime de persoane, dar stai să vezi cum arată sora lui. Zici că sunt gemeni

Vlad Gherman se bucură de un succes imens în rândul adolescenților. Actorul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii toate momentele importante din viața lui.

01 nov. 2022, 10:46

Vlad Gherman se bucură de un succes imens în rândul adolescenților. Fiind o fire extrem de deschisă, acestuia îi place foarte mult să-i țină la curent pe fani cu tot ce se întâmplă în viața lui. Puțini sunt cei care știu că actorul are o soră de care este extrem de apropiat.

Vlad Gherman, asemănare izbitoare cu sora lui

De curând acesta a postat o fotografie pe contul de Instagram, în care apare alături de familia lui. În dreptul imaginii cu pricina, actorul a postat și un mesaj.

,,La mulți ani, surioara mea dragă! Portret de familie” , au fost cuvintele lui Vlad Gherman. În imaginea cu pricina se poate observa că sora acestuia seamănă foarte mult cu Vlad Gherman. Fanii au reacționat imediat și i-au urat surorii acestuia „la mulți ani”. Mai mult, aceștia i-au transmis că are o familie foarte frumoasă.

Vlad Gherman, despre relația cu Oana Moșneagu

Actorul are o frumoasă relație cu Oana Moșneagu, iar cei doi se iubesc foarte mult. Ba mai mult, nu puținele au fost momentele în care acesta i-a declarat Oanei iubirea, chiar dacă la început a ținut relația secretă.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru OK! Magazine.

În ultima perioadă s-a tot speculat că cei doi așteaptă un copil și că Oana ar fi însărcinată, însă conform spuselor actorului este doar o informație falsă.

Citește și: Vlad Gherman, prins într-un „triunghi amoros” cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. „Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii!” FOTO

Citește și: Vlad Gherman, mesaj dur despre iubita lui, Oana Moşneagu: „Ce tupeu are asta, bă”